Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ολοκληρώνεται η όψη συνόδου Σελήνης-Ουρανού - Η έκπληξη, η ανατροπή και αλλαγές!

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας...

Χρόνια πολλά για την εθνική και θρησκευτική μας εορτή! Ολοκληρώνεται η όψη συνόδου Σελήνης-Ουρανού τα ξημερώματα του Σαββάτου, έτσι και η σημερινή μέρα διατηρεί την επιρροή του απρόοπτου στην καθημερινότητα μας. Η έκπληξη, η ανατροπή, η αλλαγή είναι συνήθεις εκφράσεις των Ουράνιων όψεων. Η Σελήνη στον Ταύρο το Σάββατο είναι μια πολύ γλυκιά θέση, θετική για επαφές σε προσωπικό επίπεδο.

Το Σάββατο περνά στον Καρκίνο και ο Άρης. Στη θέση αυτή θα μείνει μέχρι τις 20/05 και θα επηρεάσει περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, που θα αντιμετωπίσουν περισσότερη ένταση στην καθημερινότητα τους στο εξής, αλλά θα έχουν και περισσότερες εξελίξεις. Ο Άρης στη θέση αυτή είναι σαν να μένει στο σπίτι της μαμάς του, είναι πιο ευαίσθητος, πιο συνεσταλμένος, δεν του το έχεις ότι θα μπει στη μάχη, αλλά μεταμορφώνεται σε τρομερό πολεμιστή αν πρέπει να υπερασπιστεί τα κεκτημένα ή τα αγαπημένα του πρόσωπα. 

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Άρης περνά στον Καρκίνο κι αυτό είναι το μεγάλο νέο του Σαββάτου για σας, αφού η παραμονή του σε ένα τόσο ευαίσθητο και «αταίριαστο» περιβάλλον θα κάνει τη διάθεση σας να έχει σκαμπανεβάσματα. Από την άλλη, μπορεί να σας πιάσει μια μανία να αλλάξετε τον χώρο του σπιτιού, να κάνετε διακοσμητικές αλλαγές, μέχρι να το ξαναχτίσετε από την αρχή. Θα είναι μια περίοδος με μεγαλύτερη ένταση και σε οικογενειακά ζητήματα ή μια περίοδος προετοιμασίας για ένα νέο ξεκίνημα που ίσως έχει μεγαλύτερη νευρικότητα και άστατα προγράμματα. Το Σάββατο η έμφαση της ημέρας είναι σε θέματα πρακτικά και η ανάγκη σας θα είναι να το ρίξετε λίγο έξω και να περάσετε όμορφα. Προσέξτε όμως τα οικονομικά και μην ξανοίγεστε αν δεν σας παίρνει σε πολλά έξοδα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Μια πιο γλυκιά μέρα είναι για σας το Σάββατο για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Καταρχάς η Σελήνη θα εξακολουθήσει την πορεία της στο ζώδιο σας. Θα είστε πιο γενναιόδωροι απέναντι στους άλλους και θα έλκετε τα βλέμματα αποσπώντας ίσως και κομπλιμέντα για την εμφάνιση ή για τη δουλειά σας. Από την άλλη, σήμερα περνά ο Άρης στον Καρκίνο σε μια πιο υποστηρικτική όψη προς το ζώδιο σας μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, των επαφών και των σχέσεων με φίλους, συνεργάτες, γείτονες, στενούς συγγενείς. Από τώρα μέχρι τις 20/05 θα είναι ένα διάστημα που ευνοεί την επικοινωνία, το να βρείτε τους τρόπους για να παρουσιάσετε τις ιδέες, τις σκέψεις και τη δουλειά σας με ένα πιο πειστικό τρόπο. Οι ρυθμοί θα ανέβουν και θα έχετε πολλές επαφές και μετακινήσεις. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ