Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη «συστήνεται» στο TikTok: «Έχω 15 γάτες και έναν σκύλο, κάνω κάθε εβδομάδα ψυχοθεραπεία και…» - Δείτε το βίντεο

"Τα καλύτερα πράγματα είναι αυτά που θα έρθουν"

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και το τελευταίο διάστημα ασχολείται ιδιαίτερα με το TikTok.

 

 

 

 

 

 

Ένα trend που κυριαρχεί στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι αυτό το οποίο συστήνει το πρόσωπο στο κοινό μέσα από κάποια λόγια.

Διαβάστε ακόμη: Τελικά χώρισαν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο; H νέα τους κοινή εμφάνιση στο πάρτι της Βάλιας Χατζηθεοδώρου (φωτό)

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε ένα βίντεο από το ταξίδι της στη Χαβάη και έγραψε: "Είμαι 36 χρονών. Έχω δυο εταιρείες με ρούχα. Μου αρέσει το surf και το Pole dancing. Έχω 15 γάτες και έναν σκύλο. Aκούω punk rock. Λατρεύω τα ταξίδια. Μπορώ να ζήσω μόνο με σούπες. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς την οικογένειά μου. Έχω τις ίδιες 3 κολλητές εδώ και πολλά χρόνια."

 

 

Διαβάστε ακόμη: Το νέο αμόρε της Ευρυδίκης Βαλαβάνη είναι ο Γρηγόρης Μόργκαν, χώρισε τον Βασάλο (φωτό & βίντεο)

"Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν μπαίνω σπίτι είναι να αλλάζω ρούχα. Περνάω καλά αγοράζοντας κατσαρόλες και τάπερ. Κάθε εβδομάδα κάνω ψυχοθεραπεία. Έμαθα να αγαπώ, να φροντίζω τον εαυτό μου και να αντιμετωπίζω τους φόβους μου τον τελευταίο χρόνο. Και τα καλύτερα πράγματα είναι αυτά που θα έρθουν".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ