Τάσος Μπουγάς: Έχει πάρει άδεια η εταιρεία - «Δεν έχω καμία δουλειά να μιλήσω με την Νατάσα Θεοδωρίδου» (βίντεο)

Τι λέει σχετικά με το διαφημιστικό σποτ που πρωταγωνιστεί

Ο Τάσος Μπουγάς μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» και σχολίασε την ενόχληση της Νατάσας Θεοδωρίδου για το τραγούδι που έκανε διασκευή για τις ανάγκες διαφημιστικού για γνωστή εταιρεία παιχνιδιών.

«Έγινε χοντρό νταβαντούρι με εμένα και το διαφημιστικό. Άλλοι έχουν θυμώσει, άλλοι δεν έχουν θυμώσει γιατί έχουν πάρει ‘πακέτα’», είπε αρχικά.

Στην συνέχεια ερωτήθηκε αν έχει επικοινωνήσει με την Νατάσα Θεοδωρίδου και απάντησε: «Δεν έχω καμία δουλειά να μιλήσω με την Νατάσα Θεοδωρίδου. Την παραδέχομαι σαν τραγουδίστρια, αλλά δεν είμαι υποχρεωμένος να μιλήσω μαζί της. Να ρωτήσω εγώ την Νατάσα αν θα πω το τραγούδι; Δεν έχει καμία σχέση».

Διαβάστε ακόμη: Αποκαλύφθηκε ο δικός μας "πλανητάρχης": Πώς είναι ο Τάσος Μπουγάς χωρίς τα μαύρα γυαλιά του

Και συμπλήρωσε σχετικά με τις δηλώσεις της τραγουδίστριας που είπε ότι είναι στενοχωρημένη: «Το πρόβλημα είναι της Νατάσας Θεοδωρίδου. Εγώ επανάφερα το τραγούδι στην επικαιρότητα γιατί είχε ξεχαστεί και δεν το έλεγαν σε κανένα μαγαζί και δεν ξέρω αν το έλεγε και η ίδια».

 

 

«Θα δούλευα με την Νατάσα Θεοδωρίδου, αλλά έχω δουλέψει με μεγαλύτερα ονόματα από την Νατάσα. Είμαι εκτελεστής τραγουδιών, αυτό λένε και τα συμβόλαια που κάνω», σημείωσε.

Διαβάστε ακόμη: Ο "Πλανητάρχης" Μπουγάς αποκαλύπτει στην Αννίτα: "Έχω κάνει 12 γάμους"

Καταλήγοντας, όταν ρωτήθηκε ο Τάσος Μπουγάς αν θα έκανε ξανά διαφημιστικό για την γνωστό κατάστημα παιχνιδιών απάντησε χαρακτηριστικά «why not?».

Δείτε τη διαφήμιση των Jumbo:

Ακούστε το πρωτότυπο τραγούδι της Νατάσα Θεοδωρίδου - Φεγγάρι: 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ