Το μεγάλο comeback του cardigan: 5 τρόποι να το φορέσεις και 5 items για να προσθέσεις στο καλάθι σου! (φωτό)

Δοκίμασε όλους τους συνδυασμούς.

Όσο πλησιάζει η άνοιξη τόσο πιο έντονα έρχεται στο μυαλό μας η φράση "Δεν έχω τίποτα να φορέσω...". 

Με αυτήν την κλασσάτη ζακέτα, όμως, δε θα χρειαστεί να το ξανασκεφτούμε, καθώς συνδυάζεται με τα πάντα!

Τα cardigan λοιπόν, είναι μία ζακέτα αλλά επιστρέφει πλέον πιο σύγχρονη και μοντέρνα. Οι μεγαλύτεροι designers έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν τα πιο όμορφα και κομψά cardigans που μπορείς να φορέσεις κυριολεκτικά από το πρωί έως το βράδυ.

 

 

Οι Γαλλίδες που φημίζονται για την εμμονή τους με τη μόδα και το έμφυτο στυλ τους, έχουν δεκάδες τέτοια cardigans στην γκαρνταρόμπα τους. Μονόχρωμα, με prints & patterns, με έντονα χρώματα το καθένα και για διαφορετική περίσταση. Αυτή την εποχή οι παστέλ αποχρώσεις είναι από τις hot επιλογές. Τα απαλά χρώματα όπως το λεμονί, το baby blue, το απαλό ροζ, το λιλά και το πράσινο της μέντας θα είναι ο πρωταγωνιστής των looks σου.

Πάνω από φλοράρ φορέματα, μαζί με cargo παντελόνια, με mini φούστες και με jeans τα cardigans θα είναι το item που θα αντικαταστήσει τα πουλόβερ τώρα την άνοιξη. Μπορείς επίσης, να το φορέσεις πάνω από tops και λευκά πουκάμισα και να δημιουργήσεις ένα layer που θα κάνει την εμφάνισή σου ακόμη πιο stylish. Αναλόγως την περίσταση θα βρεις και το κατάλληλο παπούτσι! Την άνοιξη τα loafers, τα sneakers και τα mules είναι από τις must επιλογές που θα σου εξασφαλίσουν άνεση και ευκολία μέσα στη μέρα σου.

 

 

cardigan
Πλεκτή ζακέτα ριγέ, Zara

Τα δερμάτινα μπορείς να συνεχίσεις να τα φοράς τώρα την άνοιξη! Συνδύασε το αγαπημένο σου δερμάτινο παντελόνι μαζί με ένα ριγέ cardigan και είσαι έτοιμη για τις βόλτες σου στο κέντρο της πόλης!

 

 

cardigan
Πλεκτή ζακέτα κίτρινο χρώμα, Levi’s

Ένας από τους αγαπημένους μου συνδυασμούς είναι με τζιν παντελόνι. Το look αυτό μπορεί να σταθείς σε οποιαδήποτε περίσταση ειδικά το πρωί στο γραφείο.

 

 

cardigan
Ζακέτα με πλέξη ριμπ, H&M

Εάν θέλεις ένα πιο ρομαντικό look ο συνδυασμός με maxi φούστα είναι το τέλειο combo

 

 

cardigan
Ζακέτα με φρούτα, Trendyol

Ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξεις τη διάθεσή σου είναι να επενδύσεις σε μία ζακέτα με παιχνιδιάρικα σχέδια.

 

 

cardigan
Ριμπ ζακέτα, Lisa Yang

Τα φλοράρ φορέματα σε συνδυασμό με cardigan είναι το κάτι άλλο! Μη διστάσεις φέτος την άνοιξη να βάλεις χρώμα στα spring looks σου. Να είσαι σίγουρη πως στιλιστικά δεν θα χάσεις.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ