Σίσσυ Χρηστίδου για τη δήλωση της Δέσποινας Βανδή: "Συμφωνώ ότι τα παραμύθια του έρωτα τελειώνουν στο γάμο" (βίντεο)

Η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε τις δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή

Στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι!" με την Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί της Κυριακής σχολιάστηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Δέσποινα Βανδή το βράδυ του Σαββάτου στο "J2US" περί γάμου. Αφορμή στάθηκε το act του Άρη Σοϊλέδη και της Μαριάντας Πιερίδη με το τραγούδι "Ο ωραίος και η ωραία".

Η Δέσποινα Βανδή ουσιαστικά δήλωσε πως "όλα τα παραμύθια τελειώνουν στον γάμο". Η Σίσσυ Χρηστίδου δήλωσε αρχικά αναφορικά με την συγκεκριμένη φράση: "Το παραμύθι σαν παραμύθι είναι πριν. Μετά ο γάμος έρχεται και γειώνει μία συνθήκη. Αυτό είναι μία αλήθεια. Δε σημαίνει όμως ότι απαξιώνεται ο γάμος, βέβαια, γιατί είναι κάτι ιερό".

Διαβάστε ακόμη: Σίσσυ Χρηστίδου: Στα δικαστήρια με τον Θοδωρή Μαραντίνη γιατί δεν έδινε τη διατροφή - Ο τραγουδιστής καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με αναστολή

Στην συνέχεια και καθώς η συζήτηση συνεχίστηκε με τους συνεργάτες της on air η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής ανέφερε: "Υπάρχουν και γάμοι που πετυχαίνουν, παιδιά. Όσο περνάνε τα χρόνια και λιγότεροι. Εγώ έχω στο περιβάλλον μου ευτυχισμένες οικογένειες, κάποιους…" ενώ πρόσθεσε: "Μέσα στη ζωή είναι όλα. Η Δέσποινα Βανδή επί της ουσίας λέει ότι μια χαρά είναι, δε χρειάζεται να κλείσει η αγάπη με έναν γάμο. Όταν μια γυναίκα δεν έχει μπει σε αυτή τη διαδικασία, μπορεί να θέλει να ζήσει τη στιγμή.Άλλο ο γάμος στα 25-30-35, που κάνεις αυτό το βήμα γιατί θέλεις να κάνεις οικογένεια και δεν θέλεις να την κάνεις εκτός γάμου… και άλλο όταν έχεις κάνει αυτόν τον κύκλο της ζωής σου και έχεις πια πολύ λίγα κίνητρα για να ξαναπαντρευτείς".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ