Ο The Rock έχασε την zoom conference που είχε για να τον μακιγιάρουν τα ζιζάνια οι κόρες του - Ξεκαρδιστικό βίντεο

Χατίρι δεν χαλάει...

Ένα χιουμοριστικό βίντεο μοιράστηκε με τους θαυμαστές του ο ηθοποιός Dwayne Johnson με πρωταγωνιστές εκείνον και τα κοριτσάκια του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dwayne Johnson (@therock)

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έχει προγραμματίσει σε 10 λεπτά να μπει σε μία σύσκεψη μέσω zoom. Οι κόρες του όμως έχουν άλλα σχέδια...

Του βάζουν κραγιόν, του βάφουν τα νύχια και γενικά τον... μακιγιάρουν!

Στη λεζάντα γράφει χαρακτηριστικά "Μπαμπά μπορούμε να σου κάνουμε μια αναμόρφωση; Όχι μωρό μου, ο μπαμπάς έχει μια συνάντηση με ζουμ σε 10 λεπτά. ΠΑΡΑΚΑΛΩ θα είναι γρήγορο! Εντάξει, αλλά κάντε το γρήγορα, αλλά μόνο τα νύχια μου και κάντε με να φαίνομαι όμορφος * Η συνάντηση ακυρώθηκε. * Οι δύο "σίφουνες" μου δείχνουν και γελούν ανεξέλεγκτα χωρίς έλεος. * Ξοδεύω μια ώρα ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ να τρίψω το κραγιόν από το κεφάλι και το πρόσωπό μου - εν αγνοία μου - αυτό το σ** λερώνει το δέρμα"

Διαβάστε ακόμη: Ο σκληρός άντρας γίνεται… λιώμα για την κόρη του - Ο The Rock αφήνεται στο μακιγιάζ - έκπληξη που του κάνει η μικρούλα (βίντεο)

Υπενθυμίζουμε ότι ο Dwayne Johnson έχει τρεις κόρες, την Ava Raine από τον προηγούμενο του γάμο με την Dany Garcia και τις Tia Giana και Jasmine Johnson με την τωρίνη του σύζυγο, Lauren Hashian.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ