Νίκος Τσάκος: Βράβευση του εφοπλιστή από το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο - Ποιοι βρέθηκαν δίπλα του στη Ν. Υόρκη (φωτό)

Ακόμη μία βράβευση για το Νίκο Τσάκο...

Ο Χιώτης εφοπλιστής Νικόλαος Τσάκος ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στο φετινό ετήσιο γκαλά του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου (Hellenic American Chamber of Commerse-HACC).

Η απονομή του βραβείου έγινε στο πολυτελές Rainbow Room με την εξαίσια θέα της Νέας Υόρκης και της περιοχής που την περιβάλλει καθώς και του αγάλματος της ελευθερίας στον 65ο όροφο του Rochefeller Center στην καρδιά του Μανχάταν.

Το ετήσιο γκαλά της HACC αποτελεί πάντα μια σημαντική εκδήλωση, ένα σημείο αναφοράς για την ομογένεια, στην οποία παρίστανται εξέχοντες ομογενείς και άλλοι επίσημοι κάτι που επαναλήφθηκε και φέτος ίσως σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό, λόγω της τιμώμενης προσωπικότητας.

No alternative text description for this image

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ πολλών άλλων, ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδας στα Ηνωμένα Έθνη Πρέσβης κ. Γεώργιος Σέκερης, η Πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον κ. Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, ο Γερουσιαστής της Πολιτείας του Rhode Island και Πρόεδρος της  ΠαΔΕΕ (Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση Ελληνισμού) Λεωνίδας Ραπτάκης, η διευθύντρια του Γραφείου Δημόσιας Διπλωματίας της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη κ. Μαρία Βαξεβανίδου, ο διευθυντής του Γραφείου Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων της Νέας Υόρκης Νικόλαος Θωμόπουλος, εκπρόσωποι αλλά και εκδότες των ομογενειακών μέσων ενημέρωσης, δημοσιογράφοι από εφημερίδες της Αθήνας που ταξίδεψαν στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της ALMA BANK καθώς και η σύμβουλος της τράπεζας Νάνσυ Παπαϊωάννου, η κυρία Όλγα Μπορνόζη, ο Ernie Anastos, μεταξύ πολλών άλλων διακεκριμένων ομογενών. 

Διαβάστε ακόμη: Η Σήλια Κριθαριώτη εύχεται χρόνια πολλά στον σύζυγό της Νίκο Τσάκο: «Για την αγάπη μου, τον πατέρα των παιδιών μου» (φωτό)

No alternative text description for this image

Στο δικό του λόγο ο κύριος Τσάκος αναφέρθηκε στις σπουδές στη Νέα Υόρκη, τις οποίες θυμάται με νοσταλγία αλλά ευγνωμοσύνη, ιδιαίτερα χαρούμενος που και η κόρη του σπουδάζει πια στο Columbia, τη δική του Alma Mater, ευχαρίστησε, την οικογένεια του, την, ασφαλώς παρούσα στην αίθουσα, σύζυγό του, γνωστή σχεδιάστρια μόδας, Σήλια Κριθαριώτη και τα τρία παιδιά τους για τη δική τους συμβολή στην πορεία του.

No alternative text description for this image

Την υπερηφάνεια της εξέφρασε μέσα από το λογαριασμό της στο instagram η Managing Director, Όλγα Μπορνόζη

 

 

Μετά την παραλαβή του βραβείου από τον κύριο Τσάκο και τις απαραίτητες φωτογραφίες με τα στελέχη της HACC η εκδήλωση έλαβε το χαρακτήρα γιορτής με ζωντανή μουσική. Αρχικά τραγούδησε η «επίσημη» τραγουδίστρια της βραδιάς, η ταλαντούχα και ραγδαία ανερχόμενη τα τελευταία χρόνια, Αγγελική Ψώνη σε μια όμορφη επιλογή ελληνικών τραγουδιών.Προς το τέλος της βραδιάς η Αγγελική Ψώνη παρέδωσε τη σκυτάλη στον διακεκριμένο επισκέπτη της εκδήλωσης από την Ελλάδα Κωστή Μαραβέγιας. Ο Έλληνας τραγουδιστής ο οποίος θα εμφανιστεί απόψε στο Μανχάταν, μαζί με τη σύζυγό του, επίσης διακεκριμένη ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου, είχαν από την αρχή της βραδιάς τραβήξει πάνω τους τόσο τα φλας των φωτογράφων όσο και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των ομογενών.

No alternative text description for this image

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Τσάκος: Βραβεύτηκε στη Ν. Υόρκη ως το "Πρόσωπο της Χρονιάς" - Δίπλα του, η σύζυγος του, Σήλια Κριθαριώτη (φωτό)

Ο Έλληνας ερμηνευτής τραγούδησε για πολλή ώρα τραγούδια από διάφορες περιοχές του ρεπερτορίου από το Μανώλη Χιώτη μέχρι το ροκ, καθώς και δικά του τραγούδια, ένα από τα οποία, όπως ανέφερε, είχε συνθέσει στη Νέα Υόρκη και σχεδόν όλοι οι καλεσμένοι περάσαν από την πίστα του χορού σε ένα πραγματικό ξεφάντωμα.

*Πηγή φωτογραφιών: LinkedIn: Olga Bornozi*

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ