Δίδυμοι μπελάδες: Η Darcey and Stacey τα κάνουν όλα μαζί - Τώρα πήγαν για ενέσεις αιδοίου που βελτιώνουν τον οργασμό (να γελάμε και λίγο) ! (φωτό & βίντεο)

Για πάντα μαζί!

Ένα ζευγάρι διδύμων που είναι γνωστό για τον εξαιρετικά στενό "δεσμό" τους έχουν πάει τη σχέση τους στο επόμενο επίπεδο κάνοντας ταυτόχρονα ενέσεις O-shot στον κόλπο.

Η Darcey και η Stacey Silva, 48 ετών, εμφανίζονται στην επιτυχημένη εκπομπή του TLC Darcey & Stacey, η οποία καταγράφει τις περιπέτειές τους ως δίδυμες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και τώρα, έχουν ανεβάσει την σχέση τους σε ένα εντελώς νέο επίπεδο κάνοντας βολές οργασμού ή O-shot - μια διαδικασία που περιλαμβάνει κολπικό εμβόλιο και ενθαρρύνει την αναγέννηση των ιστών και την αύξηση της ροής του αίματος - μαζί.

Στην αρχή του παρακάτω κλιπ, η Stacey, η Darcey και η φίλη τους, Leslie, πηγαίνουν όλοι σε ένα σαλόνι για να κάνουν τη διαδικασία κολπικής αναζωογόνησης γνωστή ως O-shot.

«Το O-shot στοχεύει τη σεξουαλική απόλαυση», είπε η γιατρός πριν προετοιμάσει τον χώρο για τις αδερφές.

 

 

Καθώς οι δίδυμες γδύθηκαν και πέταξαν τις ρόμπες που τους παρείχαν οι υπάλληλοι του κομμωτηρίου, ο γιατρός εξήγησε πώς η διαδικασία θα τους έδινε έναν «σπογγώδη» κόλπο.

«Το O-shot είναι μια ένεση πλάσματος πλούσιου σε αιμοπετάλια», είπε η γιατρός.

"Μου αρέσει να το σκέφτομαι σαν να υπάρχει ένα μπαγιάτικο τσουρέκι για χοτ-ντογκ που το αφήνεις έξω στο τραπέζι εδώ και λίγες μέρες. Μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερο αλεύρι, λίγη περισσότερη μαγιά, λίγο περισσότερο νερό που μπορείτε να προσθέσετε για να κρατήσει αυτό το ψωμάκι για χοτ ντογκ λίγο σφουγγάρι, έτοιμο για το χοτ ντογκ του".

Καθώς η γιατρός εισήγαγε τη σύριγγα γεμάτη με «υγρό χρυσό» στο τοίχωμα του κόλπου, η Ντάρσι έσφιξε το χέρι της Λέσλι και μια μπάλα άγχους, καθώς πονούσε.

Μετά από μερικές στιγμές βαθιάς εισπνοής και εκπνοής, η επώδυνη διαδικασία τελείωσε και όλο το πλήρωμα επευφημούσε.

Στη συνέχεια, ο Darcey μίλησε για τη διαδικασία

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ