Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η σύνοδος του Ερμή με το Δία δημιουργεί θετικές ειδήσεις κι αισιοδοξία - Αξιοποιήστε την με κάθε τρόπο!

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους, αλλά σε φάση κενής πορείας μέχρι το μεσημέρι στις 13:22 που προχωρά στον Καρκίνο για να σχηματίσει σε αυτό το ζώδιο το πρώτο τέταρτο της Σελήνης αύριο. Η Σελήνη θα σχηματίσει σύνοδο με τον Άρη και τρίγωνο με τον Κρόνο και είναι θετική αν θέλουμε να είμαστε παραγωγικοί, να υπάρχουν εξελίξεις στη δουλειά μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όσα κάνουμε. Γενικώς η σημερινή μέρα είναι από τις αισιόδοξες της εβδομάδας, καθώς ταυτόχρονα σχηματίζεται και η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στον Κριό τις πρωινές ώρες. Η σύνοδος αυτή συνδέεται με θετικές ειδήσεις, αισιοδοξία, ενώ μπορεί να υπάρχει και ο παράγοντας τύχη στη ζωή μας. Είναι εξαιρετική όψη για σπουδές, για να βρούμε ένα σεμινάριο που μας ενδιαφέρει, για να κάνουμε εμπορικές συμφωνίες ή συνδιαλλαγές, για να προχωρήσουμε σε μια αγοραπωλησία, να υπογράψουμε ένα συμβόλαιο. Ας κοιτάξουμε να την αξιοποιήσουμε με κάθε τρόπο.

ΚΡΙΟΣ

Η Τρίτη ξεκινά με μια ιδιαίτερα τυχερή σύνοδο ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία στο ζώδιο σας, που πραγματικά μπορεί να φέρει πολύ θετικές εξελίξεις τόσο σε θέματα που σχετίζονται με τις σπουδές σας όσο και σε θέματα επικοινωνίας στη δουλειά. Εξαιρετική όψη για να κάνετε συζητήσεις, συσκέψεις, να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας και να βρείτε συμπαθούντες να σας στηρίξουν. Ακόμη μπορεί να σας δώσει έμπνευση σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά ή αν έχετε κοινό πορτοφόλι με το ταίρι σας μπορεί να χρειάζεται να κάνετε μια συζήτηση για την κοινή σας διαχείριση. Τυχεροί σε δοσοληψίες θα είστε περισσότερο οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η σύνοδος Σελήνης-Άρη από το μεσημέρι στο ζώδιο του Καρκίνου θα πιέσει λίγο περισσότερο τη διάθεση σας και μπορεί να σας κάνει πιο κυκλοθυμικούς ή να έχετε περισσότερο εκνευρισμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα με τη σύνοδο του Ερμή με τον Δία στον Κριό είναι μια από τις πιο θετικές της εβδομάδας για θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, την προώθηση της δουλειάς σας, θέματα σπουδών και διαπραγματεύσεις. Μάλιστα είναι πιθανόν όλα αυτά να γίνονται κάπως μυστικά ή παρασκηνιακά. Καλό είναι λοιπόν να την αξιοποιήσετε με κάθε τρόπο και μάλιστα να μην αναβάλλετε πράγματα να κάνετε ή κάποιες επαφές για το τέλος της εβδομάδας. Ενδεχομένως να προκύψει και κάποια πρόταση ή μια αγοραπωλησία με ευνοϊκούς όρους. Καθώς τα θέματα των οικονομικών θα είναι από τα κύρια αυτής της εβδομάδας, δείτε μήπως καταφέρετε σήμερα που ευνοήστε περισσότερο να κάνετε τις ενέργειες που πρέπει.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ