Σοκαριστικό βίντεο: Αυτοκίνητο απογειώνεται όταν χτυπάει σε ελαστικό που πετάγεται μπροστά του – Το όχημα διαλύθηκε, δείτε τι έγινε

Από το τύχη δεν σκοτώθηκε κάποιος

Ένα τρομακτικό τροχαίο σημειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο της Καλιφόρνιας, το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο την περασμένη εβδομάδα. Ένα αυτοκίνητο πετάχτηκε στον αέρα αφού το χτύπησε ένα ελαστικό που έπεσε από φορτηγάκι.

Το φοβερό ατύχημα που από καθαρή τύχη δεν σκοτώθηκε κάποιος, σημειώθηκε περασμένη την Πέμπτη (23/3) στον αυτοκινητόδρομο Ronald Reagan Freeway στη γειτονιά Chatsworth του Λος Άντζελες.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, ένα λευκό φορτηγάκι κινούνταν στη λωρίδα δίπλα στο σκούρο αυτοκίνητο, όταν το μπροστινό αριστερό ελαστικό του ξεκόλλησε και εκτοξεύτηκε μπροστά από το ΙΧ. Το αυτοκίνητο χτύπησε το ελαστικό και εκτοξεύτηκε αρκετά μέτρα μακριά από το οδόστρωμα. Το όχημα αναποδογύρισε στον αέρα πριν προσγειωθεί με στην άσφαλτο.

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε τελικά με τη δεξιά πλευρά προς τα πάνω, καθώς το ελαστικό συνέχισε να κυλάει και να χτυπάει το πίσω μέρος του οχήματος. Εν τω μεταξύ, το φορτηγάκι κύλησε κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου προς τη δεξιά πλευρά και φάνηκε να σταματά.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες από το τρομακτικό τροχαίο υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ