Πόπη Τσαπανίδου: Θα σταματήσουν νέοι Πάτσηδες, Καππάτοι και Παπαθανάσηδες την τροπολογία για το πόθεν έσχες; - Βίντεο

«Όλοι δικαιούνται να γνωρίζουν ποιους αντιμετωπίζει ευνοϊκά το κράτος, που στους πολίτες δείχνει μόνο το εχθρικό του πρόσωπο» αναφέρει σε άλλο σημείο της δήλωσή της, η κα Τσαπανίδου

«Οι τελευταίες αποκαλύψεις για τον κ. Παπαθανάση με τις βολικές ρυθμίσεις της εγγύησης ενός μεγάλου δανείου, αλλά και της δράσης του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Καππάτου που επιχείρησε να βγάλει στο σφυρί δύο κατοικίες ευάλωτων νοικοκυριών, εξοργίζουν τους δανειολήπτες που γονατίζουν από την αύξηση των επιτοκίων και την ακρίβεια», υπογραμμίζει σε μαγνητοσκοπημένη δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική ΣυμμαχίαΠόπη Τσαπανίδου.

«Γι’ αυτό επαναφέραμε στη Βουλή την τροπολογία με την οποία οι πολιτικοί θα δηλώνουν στο πόθεν έσχες όχι μόνο τα δάνεια που έχουν λάβει αλλά και τις ρυθμίσεις στις οποίες προχώρησαν για την αποπληρωμή τους», σημειώνει.

«Αυτή τη φορά θα την ψηφίσει η Νέα Δημοκρατία ή θα τη σταματήσουν νέοι Πάτσηδες, Καππάτοι και Παπαθανάσηδες;» διερωτάται η Πόπη Τσαπανίδου.

«Όλοι δικαιούνται να γνωρίζουν ποιους αντιμετωπίζει ευνοϊκά το κράτος, που στους πολίτες δείχνει μόνο το εχθρικό του πρόσωπο» αναφέρει κλείνοντας η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ