Μονακό - Χορός των Ρόδων: Charlotte Casiraghi με Chanel, Beatrice Borromeo με Dior, oι glam εμφανίσεις των royals - Ο ρόλος του Louboutin (φωτό)

O φετινός "Χορός των Ρόδων" στο Μονακό είχε θέμα το Bollywood.

 

 

Το ετήσιο φιλανθρωπικό event "Χορός των Ρόδων" πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Μαρτίου στο Μονακό και είχε θέμα το "Bollywood".

 

 

 

 

 

 

 

 

Τον σχεδιασμό της διοργάνωσης επιμελήθηκε η πριγκίπισσα Καρολίνα σε συνεργασία με τον στενό της φίλο, σχεδιαστή Christian Louboutin, και τα έσοδα από τη βραδιά θα διατεθούν, όπως πάντα, στους σκοπούς του Ιδρύματος της Πριγκίπισσας Grace. Βεβαίως, το παρών έδωσαν τα μέλη της οικογένειας των Μονεγάσκων, εκτός από την πριγκίπισσα Charlene που επέλεξε για άλλη μια φορά να μη συνοδεύσει τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Αλβέρτο.  

Διαβάστε ακόμη: Τα γενέθλια της πλουσιότερης γυναίκας του Μονακό - Η νύφη της πριγκίπισσας Καρολίνας Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο έκλεισε τα 39 (φωτό)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εκεί, όμως, ήταν όλα τα παιδιά της Καρολίνας: η Charlotte Casiraghi, η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Ανόβερο με τον σύντροφό της Ben-Sylvester Strautmann, ο Pierre Casiraghi με τη σύζυγό του Beatrice Borromeo και ο Andrea Casiraghi με τη σύζυγό του Tatiana Santo Domingo. 

Το dress code ήταν, ασφαλώς, εμπνευσμένο από το πλουμιστό στιλ του Bollywood και οι εμφανίσεις των royals του Μονακό ήταν εξαιρετικά glam. Ως ambassador της Chanel, η Charlotte Casiraghi εμφανίστηκε μ' ένα βραδινό φόρεμα με πούλιες και φτερά από τη SS'23 συλλογή του οίκου, το οποίο ολοκλήρωσε με glitter πέδιλα πλατφόρμες, οπερατικά γάντια, λευκό τσαντάκι με αλυσίδα από τη Chanel και διαμαντένια σκουλαρίκια επίσης Chanel. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη: Σαρλότ Κασιράγκι: Κι άλλο μωρό στην πριγκιπική οικογένεια του Μονακό - Η κόρη της Καρολίνας έγκυος στο 3ο της παιδί

Η μητέρα της, πριγκίπισσα Καρολίνα, επέλεξε επίσης τον οίκο Chanel, όπως κάνει διαχρονικά, εξάλλου τη συνέδεε προσωπική φιλία με τον Karl Lagerfeld, και μάλιστα φόρεσε μία vintage δημιουργία κεντημένη με ασημί πούλιες από την haute couture συλλογή Fall 2012. Τη συνδύασε με πέδιλα Christian Louboutin και ασημί clutch Isabel Deckel, ενώ από το look της ξεχώρισαν και τα statement κοσμήματα της.

Beatrice Borromeo, Pierre Casiraghi

Όσο για την Beatrice Borromeo, την έτερη νύφη της Καρολίνας, ως ambassador του Dior, επέλεξε να φορέσει ένα princess gown σε μαύρο και χρυσό από την Resort 2023 συλλογή του οίκου, ενώ στα μαλλιά της φορούσε ένα χρυσό φλοράλ στεφανάκι Dior και κρατούσε χρυσό clutch. 

Alexandra of Hanover and Ben-Sylvester Strautmann

Τέλος, η μικρότερη από τα παιδιά της Καρολίνας, η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Ανόβερο, επέλεξε ένα μαύρο μάξι φόρεμα που συνδύασε με σμαραγδένια σκουλαρίκια της μητέρας της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ