Κριστίν Λαγκάρντ η σιδηρά κυρία: Χτύπησε σε τροχαίο, έβαλε κολλάρο με την γαρδένια της Chanel επάνω – Οι πρώτες φωτογραφίες

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, που πάντα είναι καλοντυμένη και με άψογο στιλ κατάφερε να μετατρέψει ένα "φτηνό" κολλάρο για το αυχένα σε "μόδα"

Με μαύρο κολάρο λόγω του τροχαίου που είχε την περασμένη Παρασκευή στη Γερμανία εμφανίστηκε την Τρίτη (28/3) η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Κριστίν Λαγκάρντ.

Η κυρία Λαγκάρντ, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανήρτησε στο Twitter από την παρουσία της σε εκδήλωση της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών για ένα κέντρο αφιερωμένο στην τεχνολογική καινοτομία στον χρηματοπιστωτικό τομέα, φρόντισε να στολίσει το κολάρο με ένα λουλούδι.
 

lagarde-kolaro

lagarde-kolaro2

Όπως είχε δηλώσει ο εκπρόσωπος της κυρίας Λαγκάρντ «το αυτοκίνητο της προέδρου ενεπλάκη σε ένα τροχαίο το απόγευμα της Παρασκευής, μετά την αναχώρησή της από τη σύνοδο των Ευρωπαίων ηγετών στις Βρυξέλλες».

lagarde-kolaro3

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων η Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία ήταν επιβάτιδα στο όχημα, τραυματίστηκε πολύ ελαφρά και, αφού υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, θα φοράει αυχενικό κολάρο, συνεχίζοντας να ασκεί κανονικά τα καθήκοντά της.

Κανείς άλλος από τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ