Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Backstage από τα γυρίσματα της ερωτικής σκηνής του Maestro - Η πρωινή βουτιά με την Κλέλια στους Αντίπαξους

Ξεκινούν τα γυρίσματα της 2ης σεζόν. 

Έτοιμοι για την δεύτερη σεζόν της σειράς «Maestro» είναι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η ομάδα του.

Η σειρά έχει ξεκινήσει να προβάλλεται παγκοσμίως μέσα από το Netflix, σημειώνοντας ήδη μεγάλη επιτυχία. Το απόγευμα της Δευτέρας 27 Μαρτίου, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράστηκε στο Instagram, ένα βίντεο από τη συνάντηση που είχε με την εταιρεία παραγωγής για τις προετοιμασίες της δεύτερης σεζόν του «Maestro in Blue» όπως είναι ο επίσημος τίτλος της σειράς στη συνδρομητική πλατφόρμα.

Δείτε επίσης: To Maestro σαρώνει στο Netfix: Ο Χριστόφορος ποζάρει με Βαρντάλος, Μενούνος, Στάμος και Σαράντος – Δείτε φωτό από τη ζωή του στις ΗΠΑ

Μάλιστα χθες μας έδωσε και ένα μικρό backstage, από τα γυρίσματα της ερωτικής σκηνλης της Κλέλιας και του Oρέστη. Όπως είπε ο αγαπημένος ηθοποιός, βρέθηκαν στους Αντίπαξους, στις 7 το πρωί και έκαναν μια πρωινλη βουτιά, στην πολύ... παγωμένη θάλασσα. 

 

 

Όπως θα δείτε κιόλας ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης , μετά βίας μπήκε στο νερό, το οποίο ήταν πολύ κρύο. 

Να υπενθυμίσομε πως ,με αφορμή τις πρώτες μέρες παγκόσμιας προβολής, αλλά και την επιτυχία της σειράς, ο επικεφαλής περιεχομένου και συνδιευθύνοντα συμβούλου στο Netflix, Τεντ Σαράντος, κάλεσε τον δημιουργό, Χριστόφορο Παπακαλιάτη, σε δείπνο στο Λος Άντζελες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ