Βασιλιάς Κάρολος: Στην πρώτη του επίσημη επίσκεψη στην Γερμανία - Με γαλάζιο παλτό & καπέλο η Καμίλα

Το ταξίδι τους στην Γαλλία ακυρώθηκε λόγω των διαδηλώσεων για το όριο ηλικίας στην συνταξιοδότηση...

Ο Βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα έφτασαν στο Βερολίνο σήμερα Τετάρτη για την έναρξη της επίσημης επίσκεψής τους.

Ο Κάρολος και η Καμίλα καλωσορίστηκαν με έναν χαιρετισμό που αποτελούνταν από 21 πυροβόλα όπλα και μαχητικά αεροσκάφη. 

Δείτε επίσης: Ο βασιλιάς Κάρολος αλλάζει το Τατόϊ σε Dumfries House: Τεχνογνωσία από το «The Prince’s Foundation» για το κτήμα – Τι προβλέπει η συμφωνία

 

 

Ο Βασιλιάς επέλεξε ένα μαύρο παλτό και ένα κοστούμι με μπλε γραβάτα, ενώ η Βασιλική σύζυγος φόρεσε ένα μπλε coat dress με ασορτί καπέλo. 

Στη συνέχεια, ο Κάρολος και η Καμίλα θα είναι επίτιμοι προσκεκλημένοι σε κρατικό δείπνο στο προεδρικό μέγαρο Schloss Bellevue.

 

 

 

 

 

Toυς royal συνάντησαν η Υφυπουργός Dörte Dinger, ο Επικεφαλής Γερμανικού Πρωτοκόλλου στο Υπουργείο Εξωτερικών, κ. Till Knorn, και η Πρέσβης της Βρετανίας στη Γερμανία, Jill Gallard.

Ο μονάρχης και η σύζυγός του επρόκειτο να επισκεφθούν τη Γαλλία στο πρώτο σκέλος του ταξιδιού, αλλά η επίσκεψη αναβλήθηκε λόγω των εκτεταμένων διαμαρτυριών για τις μεταρρυθμίσεις στό όριο ηλικίας συνταξιοδότησης. 

 

 

 

Η επίσκεψη του ζευγαριού θα περιλαμβάνει συναντήσεις που αναδεικνύουν τη σημασία της βιωσιμότητας και της κοινότητας και τα δυνατά σημεία της βρετανογερμανικής σχέσης.

Ο μονάρχης υπήρξε συχνός επισκέπτης στη Γερμανία, με αυτή να είναι η 29η επίσημη επίσκεψή του. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ