Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στο Παρίσι μετά τη γέννηση του γιου της - «Είναι πάντοτε μια καλή ιδέα» (φωτό)

Έκανε το πρώτο της ταξίδι στο εξωτερικό μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού της

Το Παρίσι επέλεξε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την πρώτη της… απόδραση στο εξωτερικό μετά από τη γέννηση του γιου της. Μπορεί η γαλλική πρωτεύουσα να έχει ξεσηκωθεί εναντίον του προέδρου της χώρας Εμανουέλ Μακρόν λόγω των μεταρρυθμίσεων στο συνταξιοδοτικό, αλλά όπως έγραψε η αγαπημένη παρουσιάστρια στον λογαριασμό της στο Instagram ένα ταξίδι στην «Πόλη του Φωτός», «είναι πάντοτε μια καλή ιδέα».

Διαβάστε ακόμη: En flammes - στις φλόγες η Γαλλία: Συμπλοκές εκατομμυρίων πολίτων με την αστυνομία – Οργή για τη σύνταξη στα 64 από τον Μακρόν

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες από το ταξίδι της στα social media, όπου πόζαρε σ’ ένα από τα πιο ιστορικά και αριστοκρατικά εστιατόρια του Παρισιού, το «Caviar Kaspia» το οποίο λειτουργεί από το 1927 και φημίζεται για την ποιότητα του χαβιαριού του, όπως άλλωστε εννοείται και από το όνομά του.

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Γυμνή, αγκαλιά με τον σύζυγό της - Η πρώτη ανάρτηση μετά την γέννηση του πρώτου τους παιδιού

Επίσης, ανάρτησε και τις φωτογραφίες των πιάτων που γεύτηκε. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και ο νορβηγικός σολωμός αλλά και ψητή πατάτα με χαβιάρι. Στο συγκεκριμένο εστιατόριο, δε, τα 30 γραμμάρια χαβιαριού χρεώνονται 60 ευρώ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ