Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Kυρίαρχη όψη τριγώνου ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο - Μας χαρίζει δυναμικότητα, φιλοδοξία, πειθαρχία για να καταφέρουμε και τα πιο δύσκολα στη μέρα μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Η Πέμπτη έχει μια μεγάλη ποικιλία όψεων, ξεκινώντας από την κυρίαρχη όψη τριγώνου ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο και φτάνοντας στις δευτερεύουσες που σχηματίζει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ερμή, τον Δία και τον Ποσειδώνα. Το τρίγωνο Άρη-Κρόνου μας χαρίζει δυναμικότητα, φιλοδοξία, πειθαρχία για να καταφέρουμε και τα πιο δύσκολα στη μέρα μας. Είναι η όψη της υπομονής για να φέρουμε εις πέρας και το πιο δύσκολο καθήκον, ενώ βοηθά και στις σχέσεις, τη δράση, τα σπορ, τη χειρωνακτική εργασία. Βοηθητική όψη για να βελτιώσουμε σχέσεις με μεγαλύτερους σε ηλικία ή ανθρώπους εξουσίας.

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο σας καλεί να προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να ξεκουραστείτε, να κοιμηθείτε περισσότερο, γενικά να είστε χαλαροί και να μην φορτώνετε το πρόγραμμα σας με πολλές δραστηριότητες. Γι’ αυτό για κάποιες ώρες σήμερα αφήστε τις κοινωνικότητες, κλείστε το κινητό, αποσυνδεθείτε έστω και λίγο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και χαλαρώστε όσο μπορείτε. Ασχοληθείτε περισσότερο με τη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Μαγειρέψτε ένα υγιεινό γεύμα, βγείτε μια βόλτα, ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού και αποφύγετε να κουραστείτε πολύ. Πιθανώς να σας απασχολήσουν μεγαλύτερα άτομα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πέμπτη στρέφει την προσοχή σας κυρίως στο φιλικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον. Τους ανθρώπους ουσιαστικά που αποτελούν το δικό σας δίκτυο επαφών, τους οποίους μπορεί να προσεγγίζετε με μια πιο εξεταστική ματιά ειδικά αν υπήρχαν προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Ίσως χρειάζεται να γίνει κι εκεί μια εκκαθάριση, αν υπάρχει ας πούμε κάποιος συνεργάτης που δεν είστε ευχαριστημένοι από την απόδοση του ή σας φορτώνει και τις δικές του ευθύνες, ή ένα φιλικό σας πρόσωπο με το οποίο δεν βλέπετε πλέον να υπάρχουν οι δεσμοί αγάπης, κατανόησης και στήριξης που θα θέλατε. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην επικοινωνία και δημιουργώντας περισσότερες απαιτήσεις στη μέρα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ