Μπρουκ Σίλντς: Η chic εμφάνιση στην πρεμιέρα ντοκιμαντέρ - Με εντυπωσιακό statement σακάκι (φωτό)

Η Μπρουκ Σίλντς φόρεσε ένα ιδιαίτερο σακάκι με ουρά και έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Pretty Baby».

Η Μπρουκ Σιλντς είναι ιδιαίτερα δραστήρια και πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις επιλέγοντας πάντοτε ξεχωριστά κομμάτια από την γκαρνταρόμπα της. Έτσι έγινε και τώρα καθώς επέλεξε για την εμφάνισή της ένα ιδιαίτερο σακάκι με ουρά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brooke Shields (@brookeshields)

Με αφορμή την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Pretty Baby» της πλατφόρμας Hulu, η Μπροουκ Σίλντς περπάτησε στο κόκκινο χαλί και τράβηξε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας.

Η 57χρονη ηθοποιός η οποία συνοδευόταν από τον σύζυγό της Chris Henchy και τη 16χρονη κόρη τους Grier κέρδισε τις εντυπώσεις ενώ απαρατήρητο δεν πέρασε το σακάκι της.

Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα ιδιαίτερο μαύρο σακάκι με μοβ, ροζ και κόκκινο ύφασμα το οποίο αγκάλιαζε το σώμα από το μπροστά μέρος και κατέληγε στο πάτωμα, σαν ουρά.

Διαβάστε ακόμη: Μπρουκ Σιλντς: Αποκάλυψε ότι την βίασαν στην αρχή της καριέρας της - «Πάγωσα, σκεφτόμουν “μείνε ζωντανή και φύγε”»

Για να απογειώσει το σύνολό της φόρεσε ένα μαύρο vinyl παντελόνι το οποίο αναδείκνυε τα πόδια της και έδινε άφθονα sexy vibes. Τέλος, φόρεσε ροζ ψηλοτάκουνα και λαμπερά κοσμήματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ