Σάλος με τον πρώην σύζυγο της Έμιλι Ραταϊκόφσκι - Τον κατηγορούν ότι την έπεφτε σε ανήλικες & τις έταζε ρόλους με αντάλλαγμα σεξ

Στο φως το σκοτεινό παρελθόν του πρώην συζύγου της ....

Στις αρχές του 2016, ο παραγωγός Sebastian Bear-McClard προσέγγισε μια 17χρονη κοπέλα στο Instagram - μια κίνηση που οδήγησε σε μια ανεπίσημη συνάντηση σε μια σοφίτα στο Σόχο.

Λίγο αργότερα, ενημέρωσε τους αδελφούς Safdie ότι είχε βρει το τέλειο άτομο για να παίξει έναν μικρό ρόλο στην επερχόμενη ταινία τους, "Good Time". 

Το κορίτσι, που προερχόταν από φτωχές οικογένειες της Νέας Υόρκης, ήταν ενθουσιασμένο που θα συναντούσε τον πρωταγωνιστή της ταινίας, τον Robert Pattinson, που τότε ήταν ο αγαπημένος των εφήβων κοριτσιών παγκοσμίως χάρη στο franchise "Twilight".

Την ημέρα των γυρισμάτων, περίμενε όλη την ημέρα στο πλατό της Νέας Υόρκης για να της ζητηθεί η σκηνή της, χωρίς να γνωρίζει τι περιελάμβανε.

Φωτό: Instagram

Μέχρι να φτάσει σε ένα δωμάτιο, ήταν γυμνή και στεκόταν μπροστά σε σχεδόν δώδεκα άνδρες του καστ και του συνεργείου, μεταξύ των οποίων ο Josh και ο Benny Safdie.

Αντί να παίξει σε μια σκηνή με τον Πάτινσον, επιλέχθηκε με έναν ηθοποιό που είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί πριν προσληφθεί για την ταινία.

Σύμφωνα με δήλωση της νεαρής γυναίκας που περιήλθε στην κατοχή του Variety, "έμεινε εντελώς άναυδη και ένιωσε τρομοκρατημένη.

''Η αγωνία μου επιδεινώθηκε όταν από το πουθενά, [ένας ηθοποιός] ψιθύρισε στο αυτί μου αν "θα μπορούσε να το βάλει μέσα" ενώ οι κάμερες γυρνούσαν. Είπα 'όχι'" Η δήλωση της γυναίκας, που σήμερα είναι 24 ετών, έγινε σε σχέση με μια νομική διαμάχη που αφορούσε την Bear-McClard.

Ο παραγωγός και πρώην σύζυγος της Έμιλι Ραταϊκόφσκι  εμπλέκεται αυτή τη στιγμή σε μια διαμάχη για το διαζύγιο και την επιμέλεια του παιδιού με την ηθοποιό και μοντέλοi, καθώς και σε ιδιωτική διαμεσολάβηση με τους αδελφούς Safdie, οι οποίοι τον απέλυσαν από την κοινή τους εταιρεία παραγωγής, Elara Pictures, το περασμένο καλοκαίρι.

Η δήλωση ήταν μία από τις τρεις που έγιναν από γυναίκες μετά τον πολυδιαφημισμένο χωρισμό του Bear-McClard και της Ratajkowski το περασμένο καλοκαίρι και περιγράφει τον παραγωγό ως αρπακτικό που συχνά κυνηγούσε νεαρές γυναίκες στο πλατό.

 

Το Variety μίλησε επίσης με περισσότερες από δώδεκα πηγές που γνωρίζουν τη συμπεριφορά του Bear-McClard, μεταξύ των οποίων και δύο που βρίσκονταν στο δωμάτιο όταν η 17χρονη κοπέλα γύρισε την ενοχλητική σκηνή του "Good Time".

Λίγο καιρό μετά το τέλος της παραγωγής, άρχισε να κάνει σεξ με τον Bear-McClard, παρόλο που ήταν ακόμα 17 ετών. Συνέχισαν να έχουν μια συναινετική ρομαντική σχέση για περισσότερα από δύο χρόνια. (Η ηλικία συναίνεσης στη Νέα Υόρκη είναι τα 17 έτη. )

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ