Κάντε Πάσχα σε Κυκλαδίτικο νησί & ζήστε την μαγεία της γιορτής - Στο DOLPHIN BAY 4* στην μαγευτική Σύρο

Πάσχα στη Σύρο, την αρχόντισσα των Κυκλάδων...

Το Πάσχα είναι η αγαπημένη γορτή των Ελλήνων. Κρύβει μέσα του τόση μαγεία, ενώ μας βάζει και σε ανοιξιάτικο mood, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε για το καλοκαίρι, 

Το Πάσχα στα νησιά, έχουν βέβαια άλλη δυναμική. Το κλίμα κατάνυξης, ο επιτάφειος στην θάλασσα και άλλα πολλά έθιμα θα σας γαληνεύσουν. Τι θα λέγατε λοιπόν να τα περάσετε φέτος στην όμορφη μας Σύρο

Το Dolphin Bay 4* ένα κομψό, άνετο, και κλασσικά όμορφο παραθαλάσσιο resort τεσσάρων αστέρων, κτισμένο αμφιθεατρικά σε παραδοσιακό κυκλαδίτικο ρυθμό σε μια έκταση 20.000 τετραγωνικών μέτρων, θα σας εντυπωσιάσει με τη πολυεπίπεδη αρχιτεκτονική του, τους φυσικούς πέτρινους βράχους του και το τυπικό αιγαιοπελαγίτικο χρώμα του.

Δείτε στο manessistravel όλες τις πληροφορίες και κλείστε το πακέτο σας. 

2 ημέρες / 1 νύχτα

από 120€/ Βραδιά

Βρίσκεται στον κόλπο του Γαλησσά, μόνο 7 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Σύρου, Ερμούπολη.

2 μέρες στο DOLPHIN BAY 4* στην Σύρο με δικό σας μέσον Ι.Χ. (χωρίς εκδρομές & εισιτήρια) µε ηµιδιατροφή (Αναστάσιμο + Πασχαλινό) και ποτά καθημερινά (αναψυκτικά, Draft μπύρα, κρασί χύμα και νερό).

Με πανοραμική θέα στη μεγαλύτερη αμμώδη παραλία του νησιού και τα κρυστάλλινα νερά της, βραβευμένης ανελλιπώς με Γαλάζια Σημαία. Το Dolphin Bay είναι το ιδανικό περιβάλλον για οικογένειες και επί σειρά ετών αποτελεί σημείο αναφοράς των μεγαλύτερων αλλά και των μικρότερων επισκεπτών του.

Ο μοναδικός συνδυασμός θερμής ατμόσφαιρας και υψηλής ποιότητας παροχής υπηρεσιών, σχεδιασμένων προσεχτικά στη λεπτομέρεια, εγγυώνται ότι οι διακοπές σας στο Dolphin Bay Family Beach Resort και στη Σύρο θα είναι μία αξέχαστη εμπειρία!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ