Η Έλενα Παπαρίζου έσκισε στο Παλλάς: Οι εμφανίσεις με χρυσή φόρμα & σέξυ μαύρο φόρεμα του Πάρη Βαλταδόρου - "Αγκάλιαζε" άψογα τις καμπύλες της (φωτό & βίντεο)

Η Ελενα Παπαρίζου έκανε μια ακόμη λαμπερή εμφάνιση στη σκηνή του Παλλάς με αφορμή τη συναυλία «Μίμης Πλέσσας για πάντα».

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει διαγράψει μία μακρά και επιτυχημένη καριέρα με τεράστιες επιτυχίες και έχει αγαπηθεί όσο καμιά από το ελληνικό κοινό.

 Oι λαμπερές εμφανίσεις της Έλενας Παπαρίζου πάντα ενθουσιάζουν τους θαυμαστές της, οι οποίοι ακολουθούν πιστά κάθε της επαγγελματικό βήμα. Αυτή τη φορά επέλεξε μία χρυσή φόρμα και ένα μαύρο εφαρμοστό φόρεμα του αγαπημένου της σχεδιαστή, Πάρη Βαλταδόρου και εντυπωσίασε.

 

 

 

 

 

 

 

 

Με αφορμή την εμφάνισή της στο Θέατρο Παλλάς, για τη συναυλία -αφιέρωμα «Μίμης Πλέσσας για πάντα», η Ελενα Παπαρίζου έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση επί σκηνής επιλέγοντας λαμπερά 2 σύνολα.

Μεταξύ αυτών, ένα μαύρο λαμπερό maxi φόρεμα, το οποίο ανέδειξε μοναδικά το σώμα της.


ndp/photoagency

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός της απαθανάτισε στη σκηνή να ερμηνεύει και να εκπέμπει sexy και λαμπερά vibes. Το φόρεμά της ήταν μαύρο και λαμπερό, με μακριά μανίκια και στρογγυλή λαιμόκοψη.

Διαβάστε ακόμη: Έλενα Παπαρίζου: Τα παιδιά γεννιούνται άφυλα - Είχα και εγώ αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά μου (βίντεο)

Εφαρμοστό ώστε να αναδεικνύει το σώμα της, ενθουσίασε τους φαν της αλλά έδωσε και την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση.

Και φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει ο σύζυγος της τραγουδίστριας, Ανδρέας Καψάλης!

Η Έλενα Παπαρίζου μετά τη συναυλία αγκαλιά με τον αγαπημένο Αντώνη Ρέμο. Έχουν μία πολύ όμορφη σχέση!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ