Στη φυλακή για 13 χρόνια ο άνδρας που απήγαγε 4χρονη & την χτύπησε - Την έκρυβε 18 μέρες «Δεν σκόπευα να την κρατήσω για πάντα» (βίντεο)

Στο δικαστήριο παραδέχτηκε ότι την χτύπησε

Σε κάθειρξη 13 ετών και έξι μηνών καταδικάστηκε ο 37χρονος Τέρενς Ντάρελ Κέλι στην Αυστραλία, γιατί απήγαγε πριν από ένα χρόνο την 4χρονη Κλίο Σμιθ από κατασκήνωση και συγκεκριμένα από τη σκηνή που κοιμόταν μαζί με τους γονείς της. Όπως αναφέρει το bbc.com, ο Κέλι άρπαξε την Κλίο από μια σκηνή στις 16 Οκτωβρίου 2021, την ώρα που κοιμόταν με τη μητέρα της, τον πατριό της και τη μικρή της αδερφή στο κάμπινγκ Blowholes, κοντά στο Καρναρβόν, περίπου 960 χιλιόμετρα βόρεια του Περθ.

Με βάση το δημοσίευμα, ο 37χρονος κράτησε το παιδί για 18 ημέρες, ενώ την είχε κλειδώσει σε υπνοδωμάτιο και την άφηνε μόνη της, ενώ εκείνος απουσίαζε για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Δείτε σχετικό βίντεο:

 

 

Επίσης, ο άνδρας δήλωσε στην Αστυνομία ότι αισθάνθηκε άσχημα που κράτησε την Κλίο, αλλά παραδέχτηκε επίσης πως θύμωσε μαζί της, λέγοντας ότι την είχε «χτυπήσει μερικές φορές», όταν εκείνη γινόταν «αυταρχική», ζητώντας σοκολάτα.

Διαβάστε ακόμη: Ιστορική αλλαγή : Η Αυστραλία αφαιρεί την Βασίλισσα Ελισάβετ από τα χαρτονομίσματά της – Δεν μπαίνει ο Κάρολος, αλλά οι αυτόχθονες

Όπως έγινε επίσης γνωστό, ο Κέλι προσπάθησε να δέσει τα χέρια και τα πόδια του κοριτσιού σε μια καρέκλα με κολλητική ταινία, αλλά εγκατέλειψε αυτά τα σχέδια επειδή «ήταν λίγο μαχητική». «Δεν σκόπευα να την κρατήσω για πάντα, ξέρετε. Ένιωθα ένοχος κάθε μέρα και ένιωθα κάθε μέρα πως κουβαλούσα όλο και περισσότερο βάρος στους ώμους μου» είπε κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του, σύμφωνα με τη δικαστή Βάγκερ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ