Μητέρα πούλησε το 6χρονο παιδί της στο σούπερ μάρκετ: Ήταν «δαιμονισμένο» - Οι Αρχές πιστεύουν ότι είναι νεκρό

Ο μικρός Noel είχε εξαφανισθεί από τον Νοέμβριο του 2022, αλλά δηλώθηκε αγνοούμενος τον Μάρτιο

Μια μητέρα από το Τέξας ισχυρίζεται πως πούλησε το μικρό εξάχρονο παιδί της σε σούπερ μάρκετ, επειδή, σύμφωνα με την ίδια, το παιδί «είχε τον δαίμονα μέσα του». Τώρα, οι Αρχές πιστεύουν πως παιδάκι είναι νεκρό.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Everman Craig Spencer δήλωσε την Πέμπτη ότι η αναζήτηση του μέχρι πρότινος εξαφανισμένου Noel Rodriguez-Alvarez, έχει εξελιχθεί σε έρευνα θανάτου. Τώρα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τη σορό του.

Ο μικρός Noel δηλώθηκε ως αγνοούμενος στις 20 Μαρτίου, όταν οι Υπηρεσίες Προστασίας Παιδιών του Τέξας έλαβαν ανώνυμη πληροφορία ότι το αγόρι είχε να εμφανισθεί από τον Νοέμβριο του 2022.

Ο αρηγός της Αστυνομίας δήλωσε ότι ο Noel χρησιμοποιούνταν από τη μητέρα του Cindy Rodriguez-Singh για να λαμβάνει κρατικές παροχές. Τελευταία φορά εθεάθη «βρώμικος και υποσιτισμένος» τον Οκτώβριο του 2022, στη γέννηση των δίδυμων αδελφών.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το dailymail.co.uk, η μητέρα του φέρεται να θεωρούσε πως το αγόρι ήταν «κακό» και «δαιμονισμένο», «να έχει τον δαίμονα μέσα του» και φοβόταν ότι μπορεί να κάνει κακό στα νεογέννητα δίδυμά της.

Η Rodriguez-Singh και ο πατριός του αγοριού, Arshdeep Singh, έφυγαν μαζί με τα έξι παιδιά τους από το Τέξας στην Ινδία, δύο ημέρες μετά την αναφορά της εξαφάνισης του εξάχρονου. Αλλά ο Noel, ο οποίος έχει αναπηρίες, μεταξύ των οποίων και μια πάθηση των πνευμόνων, δεν ήταν μαζί τους.

Οι γονείς κατηγορούνται για κακουργήματα

Η μητέρα και ο πατριός του Noel αντιμετωπίζουν τώρα κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για εγκατάλειψη και έκθεση παιδιού σε κίνδυνο και οι αρχές εργάζονται για την έκδοσή τους στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την αστυνομία.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως η μητέρα του παιδιού, Rodriguez-Singh, φέρεται να ζήτησε από μια άλλη μητέρα να δανειστεί το παιδί της, για να προσποιηθεί τον Noel στον γιατρό και να πει ότι είχε COVID.

Ήταν γνωστό στους συγγενείς της ότι κακοποιούσε και παραμελούσε τον Noel, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας που ερευνά την υπόθεση. Κάποιοι συγγενείς είπαν ότι συχνά αρνούνταν να δώσει στο παιδί της νερό και φαγητό, επειδή δεν της άρεσε να τον αλλάζει.

Η αστυνομία εξέδωσε εντάλματα για τη Rodriguez-Singh για πλημμεληματική κατηγορία για υποβολή ψευδούς αναφοράς και για παραβίαση της αναστολής, αλλά η κατηγορία για πλημμέλημα δεν ήταν αρκετή για να στηρίξει την έκδοσή της στην Αμερική, δήλωσε ο Spencer. Ωστόσο, οι τωρινές νέες κατηγορίες για κακούργημα σημαίνουν ότι η μητέρα και ο πατριός είναι φυγάδες και μπορούν να εκδοθούν πίσω στις ΗΠΑ.

Στην έρευνα συμμετέχουν το FBI, το Τμήμα Οικογενειακών και Προστατευτικών Υπηρεσιών του Τέξας, η Συμμαχία για τα Παιδιά και το Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Εκμεταλλευόμενα Παιδιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ