Έκθεση «Memorabilia» - Μαρίνα Βερνίκου: Δημοπρασία για τη στήριξη των παιδιών με καρκίνο - Μαζί της η Πρέσβης καλής θελήσεως Μαριάννα Βαρδινογιάννη (φωτό)

Η κ. Βαρδινογιάννη εγκαινίασε την έκθεση.

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το βράδυ της Τετάρτη 5 Απριλίου 2023, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων η εκδήλωση της Creaid «Memorabilia Collection», η οποία είναι αφιερωμένη στους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Την έκθεση εγκαινίασε η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Σωματείου "ΕΛΠΙΔΑ" κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Στη συνέχεια, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην έκθεση και να θαυμάσουν όλα τα συλλεκτικά αντικείμενα που δημοπρατούνται στο πλαίσιο υλοποίησης του φετινού φιλανθρωπικού project της Creaid. Την επιμέλεια της έκθεσης είχε η Νατάλια Πρασίνου.

Για τις ανάγκες του project «MEMORABILIA», σημαντικές προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων κορυφαίες προσωπικότητες, αθλητές, Ολυμπιονίκες, καλλιτέχνες, ηθοποιοί και celebrities από την Ελλάδα και το εξωτερικό δώρισαν συλλεκτικά αντικείμενα ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας από την προσωπική τους συλλογή. Η ηλεκτρονική δημοπρασία των αντικειμένων ξεκίνησε την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Απριλίου 2023 στην ιστοσελίδα της Creaid www.creaid.com.

Διαβάστε ακόμη: Creaid: Η δημοπρασία που «σαρώνει» για καλό σκοπό - «Πρώτα» με τις περισσότερες προσφορές τα εμβληματικά γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου

Η Πρόεδρος της Creaid, Μαρίνα Βερνίκου, προσκαλεί όλους να συμμετέχουν στη δημοπρασία, να επιλέξουν ανάμεσα στα μοναδικά αντικείμενα και να κάνουν την προσφορά τους. Στόχος του project είναι η αγορά ενός ψηφιακού υπερηχοτομογράφου υψηλής ευκρίνειας για την έγκαιρη διάγνωση του παιδικού καρκίνου. Με τον τρόπο αυτό η Creaid θα στηρίξει έμπρακτα το έργο του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Creaid και το έργο της επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.creaid.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ