Lady in red! Η βασίλισσα Μαξίμα, εντυπωσιακή με κόκκινο παλτό και δερμάτινη φούστα (φωτό)

Ποιος να συγκριθεί μαζί της; 

Γνωστή για την αγάπη της στα χρώματα, η βασίλισσα Μαξίμα της Ολλανδίας δεν μας απογοήτευσε για άλλη μια φορά με την εμφάνισή της. 

Η μητέρα τριών παιδιών, 51 ετών, έκανε μια αβίαστα κομψή εμφάνιση με ένα κατακόκκινο παλτό, μια ασορτί κόκκινη μπλούζα και μια δερμάτινη φούστα, καθώς ξεναγήθηκε στον όμιλο Maan, μια εταιρεία που ειδικεύεται στη μηχανική, τον εξοπλισμό επίστρωσης και τα έξυπνα βιοδιασπώμενα προϊόντα.

Δείτε επίσης: Purple power! Η βασίλισσα Μαξίμα με υπέροχο γυναικείο κοστούμι - Δείτε πως το συνδύασε (φωτό)

Τον Μάιο του '22, ο βασιλιάς απένειμε στην εταιρεία το βραβείο Koning Willem I Award for SMEs, το οποίο αναδεικνύει εταιρείες που διακρίνονται για την "τόλμη, το σθένος, τη βιωσιμότητα, την επιμονή και την καινοτομία", σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Maan Group.

Η  Μαξίμα ξεναγήθηκε στο κτίριο της εταιρείας, αφού την υποδέχθηκαν νέοι που κρατούσαν ένα μπουκέτο λουλούδια, αναφέρει η Daily Mail.

Για την έξοδό της, η κομψή βασίλισσα τράβηξε την προσοχή με μια δερμάτινη μίντι φούστα, την οποία συνδύασε με μια μπλούζα με ψηλό λαιμό.

Αντιμετωπίζοντας τον ψυχρό καιρό, η λαμπερή royal έριξε στους ώμους της ένα μοντέρνο παλτό.

Συμπλήρωσε το σύνολό της με ένα ζευγάρι ασορτί κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες και πρόσθεσε μια πινελιά λάμψης στο ντύσιμό της χάρη σε ένα ζευγάρι εκθαμβωτικά σκουλαρίκια και ένα χρυσό βραχιόλι.

Κρατώντας τα μαλλιά της πιασμένα πίσω, η βασίλισσα ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα λαμπερό μακιγιάζ για να τονίσει τα χαρακτηριστικά της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ