Βίκυ Καγιά: «Η σχέση με το Star ωρίμασε & έφτασε στο τέλος της» - Τι λέει για το τηλεοπτικό της μέλλον (βίντεο)

Η παρουσιάστρια μιλά για την αποχώρησή της από το Star.

Η Βίκυ Καγιά επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ που την ήθελαν να αποχωρεί από το Star. Η παρουσιάστρια μίλησε στους δημοσιογράφους για την απόφαση που πήρε κατά το τελευταίο ραντεβού της με το κανάλι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

«Ήταν μια πολύπλοκη χρονιά για εμένα», δήλωσε αρχικά στους δημοσιογράφους η Βίκυ Καγιά, η οποία θα περάσει το Πάσχα οικογενειακά στο εξοχικό τους με τα παιδιά με ηρεμία.

«Το δύσκολη είναι σχετικό πράγμα, αν αναλογιστούμε τις δυσκολίες που υπάρχουν στον κόσμο, η δική μου χρονιά δεν ήταν τίποτα. Ήταν πολύπλοκη συναισθηματικά και επαγγελματικά», συνέχισε η παρουσιάστρια.

"Μερικές φορές τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους και τελικά καταλήγουν κάπου. Δεν τσακώθηκε κανείς με κανέναν. Δεν νευρίασε κανείς με κανέναν και ούτε υπήρξε κλίμα άσχημο ή επιθετικό. Αυτό θέλω να το τονίσω γιατί είναι άδικό. Και για το κανάλι και για εμένα για τη συνεργασία μας η οποία κράτησε 7 χρόνια. Άρα, ήταν μία όμορφη και πετυχημένη συνεργασία", ξεκαθάρισε η Βίκυ Καγιά.

Διαβάστε ακόμη: Η Βίκυ Καγιά με την οικογένεια της στο Μαρόκο: Τα εκπληκτικά outfits & η επίσκεψη στο μουσείο Yves Saint Laurent (φωτό)

«Από εκεί και πέρα, ήταν δική μου η επιλογή να σταματήσω και να αφήσω ένα project που αγαπάω πάρα πολύ. Το Shopping Star είναι στην καρδιά μου και θα είναι για πάντα. Ήταν μια δική μου προσωπική κίνηση, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι έχω τσακωθεί με κανέναν. Όλα τα πράγματα σε αυτή τη ζωή έχουν μια αρχή και ένα τέλος. Αυτή η σχέση ωρίμασε και έφτασε στο τέλος της», πρόσθεσε η Βίκυ Καγιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ