Έπνιξε τον 11χρονο γιο της με ζώνη: Το παιδί «Έκλαιγε και γκρίνιαζε όλη μέρα» - Δεν ήθελα να ζει στην φτώχεια (βίντεο)

Το παιδί εντοπίστηκε από τον πατέρα του νεκρό, μέσα στο σπίτι.

Μια μητέρα από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ κατηγορείται ότι στραγγάλισε τον 11χρονο γιο της με μια ζώνη επειδή δεν ήθελε να μεγαλώσει μέσα στη φτώχεια και την ανέχεια της οικογένειας. Η 50χρονη Ruth DiRienzo-Whitehead συνελήφθη και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο πρώτου και τρίτου βαθμού του μικρού Matthew Whitehead. Το αγόρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι τους, από τον πατέρα του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η μητέρα είπε στους αστυνομικούς ότι ο γιος της «έκλαιγε και γκρίνιαζε όλη μέρα» για τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας. Η DiRienzo-Whitehead παραδέχτηκε ότι στραγγάλισε τον γιο της για να μην χρειαστεί «να μεγαλώσει με αυτές τις οικονομικές δυσκολίες», μεταδίδει η New York Post.

Διαβάστε ακόμη: Η.Π.Α: Έκανε διπλή μαστεκτομή στα 29 της - "Αισθάνομαι σίγουρη και badass με το νέο μου στήθος" (φωτό - βίντεο)

Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι της οικογένειας όταν ο πατέρας του αγοριού ανακάλυψε το πτώμα του στην κρεβατοκάμαρα, όπου είχε πάει να κοιμηθεί με τη μητέρα του. Ο πατέρας είχε βρει το υπνοδωμάτιο κλειδωμένο ενώ η σύζυγος και το αυτοκίνητο τους έλειπαν. Η ζώνη που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία βρέθηκε αργότερα μέσα στο όχημα, ενώ οι Αρχές υποστηρίζουν ότι η DiRienzo-Whitehead έφυγε από το σπίτι αφού στραγγάλισε τον γιο της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ