Μαριέττα Χρουσαλά: Με casual chic look στο κέντρο της πόλης - Το σακάκι που όλοι πρέπει να έχουμε! (φωτό)

Ο φακός "συνέλαβε" το μοντέλο σε βόλτα για ψώνια.

Η Μαριέττα Χρουσαλά εθεάθη από το φωτογραφικό φακό σε μια βόλτα για ψώνια, με μια εμφάνιση που ισορροπεί με στυλ ανάμεσα στο casual και το πιο βραδινό, την άνεση και το σοφιστικέ.

Συνδύασε ένα τζιν παντελόνι σε relaxed γραμμή με πλεκτό preppy jacket, με γιακά και διχρωμίες στο φινίρισμα, ένα ιδανικό ανοιξιάτικο item. Το ντύσιμό της συμπλήρωσαν ένα ζευγάρι sneakers και μια μαύρη καπιτονέ τσάντα.

Γεννημένη στο Ριζάρι, ένα χωριό κοντά στην Έδεσσα - αν και κατάγεται από τη Μυτιλήνη - το μοντέλο, επιχειρηματίας και παρουσιάστρια, είναι κόρη δύο πρώην δασκάλων, του Κώστα και της Αγλαΐας Χρουσαλά.  Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Θανάση, ενώ 1985 μετακόμισαν οικογενειακώς στην Αθήνα.

Το 2003 στέφθηκε Σταρ Ελλάς και την ίδια χρονιά εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό Μις Υφήλιος, όπου τερμάτισε 15η.

Διαβάστε ακόμη: 1.000 και 1 νύχτες στο Κάιρο: Το χρυσό φόρεμα που φόρεσε η Μαριέττα Χρουσαλά στα γενέθλιά της – Το πάρτι, οι καλεσμένες (φωτό)

Τα τελευταία χρόνια είναι εταιρικός πρεσβευτής της εταιρείας καλλυντικών Seventeen Cosmetics για την Ελλάδα.

Από το 2010 είναι παντρεμένη με τον ιδιοκτήτη της Atlas Maritime, Λέοντα Πατίτσα και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά: την Μάργκω (γενν. 24 Οκτωβρίου 2012), τον Σπύρο (γενν. 4 Μαρτίου 2015) και τον Κωνσταντίνο (γενν. 6 Ιανουαρίου 2018).

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ