Υπέροχη vintage φωτογραφία ανέβασε ο Γιαννάκης Παπαμιχαήλ με τη μανούλα του Αλίκη Βουγιουκλάκη - Μόνο η Αλίκη...!

Δείτε μοναδικά στιγμιότυπα...

Μία φωτογραφία από το μακρινό παρελθόν έφερε στην επιφάνει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, γιος της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη

Συγκεκριμένα, βλέπουμε την ηθοποιό αγκαλιά με ένα αρνάκι. Γενικότερα, τα αγαπημένα αστέρια του ελληνικού κινηματογράφου ήταν το ζητούμενο για τα εξώφυλλα των περιοδικών, που με τα απόλυτα εναρμονισμένα με την εποχή concept τους γίνονταν ανάρπαστα. Έτσι, πολλοί από τους σταρ του ’60, σε απόλυτα πασχαλινό κλίμα, κοσμούσαν τα εξώφυλλα των λαϊκών περιοδικών ποζάροντας αγκαλιά με αρνάκια, πασχαλινά αυγά, αναστάσιμα κεριά, νεογνά κοτοπουλάκια, κουνελάκια κι άλλα γιορτινά στολίδια.

 

 

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη αναμφίβολα υπήρξε η «ιέρεια» εκείνων των εξωφύλλων από τα πρώτα της κιόλας βήματα και η σίγουρη εμπορική επιτυχία κάθε περιοδικού. Αν ένα έντυπο ήθελε να εξασφαλίσει σίγουρα φύλλα, έπρεπε πάση θυσία να απαθανατίσει το λαμπερό και χαρούμενο χαμόγελο της Αλίκης για τους φανατικούς αναγνώστες του και να προβάλει την εθνική μας σταρ σε όλες τις πιθανές παραλλαγές μιας γιορτινής ατμόσφαιρας. Το φωτογενές πρόσωπο με το σχεδόν παιδικό χαμόγελο της Αλίκης συμβόλισε κατά καιρούς μοναδικά τη ζεστασιά και τη χαρά του Πάσχα και των Χριστουγέννων αλλά και την αισιόδοξη διάθεση της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Λιάνης: Απαντά πρώτη φορά για την αναφορά του στην Αλίκη Βουγιουκλάκη που προκάλεσε αντιδράσεις - "Με αγάπη και σεβασμό προς όλους"

 

 

 

Η Αλίκη αποτέλεσε - και εξακολουθεί να αποτελεί μέχρι και σήμερα - το πιο ακριβό συλλεκτικό απόκτημα, την πιο εμπορική σταρ όλων των εποχών στην εγχώρια σόουμπιζ, με τα εξώφυλλά της, τα αυτόγραφά της και τις κινηματογραφικές της αφίσες να πωλούνται στη μαύρη αγορά και τους φανατικούς συλλέκτες της να αυξάνονται και να πληθύνονται με τον χρόνο.

Αλίκη Βουγιουκλάκη στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης αγκαλιά με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και ένα αρνάκι
instagram

Ήταν γνωστή η αγάπη της εθνικής μας σταρ για τη Θεσσαλονίκη και έτσι η ίδια τα περισσότερα Πάσχα της ζωής της επέλεγε να ταξιδεύει στη συμπρωτεύουσα, ιδιαίτερα μετά τον γάμο της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, όπου κι οι δύο περνούσαν εκεί τις πασχαλινές τους διακοπές ανάμεσα σε αγαπημένους τους φίλους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ