Σοκάρουν τα δυστυχήματα με ηλεκτρικά πατίνια - Δύο νεκροί σε λίγες ημέρες σε Πάρο και Μύκονο

Ένας 26χρονος και ένας 42χρονος έχασαν την ζωή τους. 

Δύο τροχαία δυστυχήματα με ηλεκτρικά πατίνια σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες σε Πάρο και Μύκονο.

Ειδικότερα, τροχαίο δυστύχημα χθες το πρωί (18/4) στην Πάρο όταν ένας 60χρονος, με καταγωγή απο την Αλβανία, παρέσυρε έναν 26χρονο, οποίος οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι. Το τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή του Αμπελά.

Ο νεαρός οδηγός του πατινιού μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού, αλλα τελικά δε κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή καταλήγοντας λίγο μετά τις 17:00 αναφέρει το cyclades24.gr.

O οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το τοπικό αστυνομικό τμήμα της Πάρου. Υπενθυμίζεται ότι αυτό ήταν το δεύτερο τροχαίο δυστύχημα με ηλεκτρικό πατίνι μέσα σε λίγες ώρες στις Κυκλάδες.

Πρόκειται για το 2ο τροχαίο δυστύχημα με ηλεκτρονικό πατίνι στις Κυκλάδες σε λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα, στη Μύκονο, όπου ένας 42χρονος που οδηγούσε ηλεκτρονικό πατίνι παρασύρθηκε από οδηγό αυτοκινήτου τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 16-04-2023/22.50’ στην επαρχ. οδό Όρνου – Χώρας Μυκόνου, όπου Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από 22χρονο αλλοδαπό συγκρούσθηκε με Ε.Π.Η.Ο. (ηλεκτρικό όχημα πατίνι) που οδηγούσε 42χρονος ημεδαπός με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ημεδαπού. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ