«Βέλγιο: Ούτε να κλέψεις μπορείς ούτε να γα@@@εις»: Χαμός από αντιδράσεις για τη μπλούζα που φόρεσε ο Ζαραλίκος 

Χαμός στο Twitter με τη σάτιρα του Ζαραλίκου για Καϊλή και Γεωργούλη, οι χρήστες τον χαρακτήρισαν «ξεφτίλα» και «εμετικό»

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος αποφάσισε να σατιρίσει όσα συμβαίνουν στο Βέλγιο με την Εύα Καϊλή και τον Αλέξη Γεωργούλησε ένα βίντεο που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στα social media.

«Πάμε στο καυτό θέμα των τελευταίων δύο ημερών. Τι θα γίνει με το Βέλγιο; Έχουμε πρόβλημα με το Βέλγιο, εξ ου και το μπλουζάκι, δεν είναι χώρα αυτή. Είχαμε το θέμα με την Καϊλή και σκάει και θέμα με Γεωργούλη. Θα μιλήσω σκληρά και πρόστυχα, αλλά θα μιλήσω μέσα από την καρδιά μου με ειλικρίνεια» είπε φορώντας μια μπλούζα που έγραφε ««Βέλγιο, ούτε να κλέψεις μπορείς, ούτε να γαμ@@@».

Και συνέχισε: «Δεν γίνεται η Ελλαδάρα μας, η χώρα με τον πανάρχαιο πολιτισμό, να κάνει τη χάρη να στείλει στη γ@@@Ευρώπη τα πιο φωτεινά μυαλά της πατρίδας μας, τα πιο ωραία κορμιά, εγκεφάλους αδιανόητους στο γ@@@ευρωκοινοβούλιο και να τρέχουν τα παιδιά κάθε τρεις και λίγο Βέλγοι δικαστικοί δεξιά και αριστερά […] Δεν αφήνετε τα παιδιά να εκφραστούν, να κλέψεις δεν μπορείς, να γ@@@ δεν μπορείς, τι σκ@@@ ζωή κάνετε ρε μα@@@; Ούτε στον εχθρό μου […] Οι Βέλγοι μας μισούν».

Πρότεινε μάλιστα στον Αλέξη Γεωργούλη να πάρει για δικηγόρο τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο για «να φτιάξουμε συκώτι» όπως είπε χαρακτηριστικά. «Φανταστείτε την πρώτη δήλωση στις κάμερες στο Βέλγιο με τα συγκλονιστικά γαλλικά του. Θα στηθεί και θα πει “Μεσιέ Αλέξη Γεωργούλη, ζαμέ καβάλα”».

Οι αντιδράσεις στα social media

Η σάτιρα του Χριστόφορου Ζαραλίκου προκάλεσε αντιδράσεις στο Twitter, με τους χρήστες να τον χαρακτηρίζουν «εμετικό», «ντροπή του άντρα» και τη σάτιρά του «κομματική, που πληγώνει».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ