Κατερίνα Στεφανίδη: «Τι είμαι για να μαζέψω τη μάνα μου, μπόγιας;» - Οι αντιδράσεις για το post της μητέρας της στην υπόθεση Γεωργούλη (βίντεο)

Η μητέρα της Κατερίνα Στεφανίδη, Ζωή Βαρέλη ανέβασε σχόλιο στα social το οποίο και απέσυρε στη συνέχεια, είχε γίνει όμως χαμός

 

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το σχόλιο της μητέρας της Κατερίνας Στεφανίδη αναφορικά με τις καταγγελίες σε βάρος του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη.

Η μητέρα της αθλήτριας, Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη, που είναι υποψήφια βουλευτής στην ανατολική Αττική με τον ΣΥΡΙΖΑ και περιφερειακή συμβούλος με τη Δύναμη Ζωής της Ρένας Δούρου, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στο Twitter το εξής:

Όπως ήταν φυσικό άμεσα προκλήθηκε σάλος, με την Κατερίνα Στεφανίδη να κρατάει αποστάσεις από τις θέσεις της μητέρας της, η οποία λίγο αργότερα έσβησε και το post.

Ωστόσο, χρήστες του Twitter δεν σταμάτησαν να στέλνουν μηνύματα στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία απάντησε χαρακτηριστικά «Τι είμαι; Μπόγια να την μαζέψω;».

 

Η χρυσή Ολυμπιιονίκης του άλματος επί κοντώ, είχε τοποθετηθεί προηγουμένως έπειτα από ερωτήσεις χρηστών στα social media, για τις αναρτήσεις της μητέρας της για την υπόθεση Γεωργούλη.

«Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας μου. Εσύ δηλαδή συμφωνείς με ό,τι πιστεύουν ή λένε οι γονείς σου; Εγώ πάντως όχι» απάντησε σε σχόλιο χρήστη του Instagram. «Ντροπή σου που έρχεσαι στο προσωπικό μου προφίλ να μου γράψεις για κάτι που δεν έχει να κάνει στο παραμικρό με εμένα ή τις δικές μου προσωπικές αντιλήψεις» ανέφερε η Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ.

Δείτε το βίντεο

 

Οργισμένες αντιδράσεις από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Όπως ήταν φυσικό η ανάρτηση προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις με αποτέλεσμα λίγο μετά η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη να την κατεβάσει. Μάλιστα θέση για το εν λόγω θέμα πήραν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ο  υποψήφιος βουλευτής στον νότιο Τομέα της Β' Αθηνών Παύλος Χρηστίδης μέσω του λογαριασμού του στο Twitter έγραψε «είναι δυνατόν; Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ γι αυτό;, ενώ συνόδευσε την ανάρτησή του με όσα είχε γράψει λίγο νωρίτερα η Ζωή Βαρέλη - Στεφανίδη.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έγραψε τα εξής:  «Υποψήφια Βουλευτής @syriza_gr. Συγχαρητήρια @atsipras για τις επιλογές σας. Αναμένουμε την αντίδραση @tsapanidou! Μόνο ντροπή.

Δημήτρης Μάντζος: Αποδεικνύεται ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ το βαρέλι δεν έχει πάτο

«Μετά τη διαρροή των προσωπικών στοιχείων του θύματος, μετά την επιχείρηση υποβάθμισης των εγκληματικών πράξεων, μετά την ενορχηστρωμένη πολιτική εκμετάλλευση μιας σοβαρής νομικής υπόθεσης, αποδεικνύεται ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ «το βαρέλι δεν έχει πάτο», τονίσει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μάντζος.

«Η υποψήφια βουλευτής, περιφερειακή σύμβουλος και μέλος του τομέα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, αναπαράγει και υιοθετεί στο twitter κατάπτυστα και ψευδή δημοσιεύματα της εφημερίδας «Μακελειό». Ρωτούμε τον κ. Τσίπρα προσωπικά τι άποψη έχει για όλα αυτά. ΥΓ: Ας σβήνουν όσο προλαβαίνουν. Εξάλλου, δεν περιμέναμε και τίποτα διαφορετικό. Ούτως ή άλλως, δεν πείθουν κανέναν», συμπληρώνει ο κ. Μάντζος.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που τα γραφόμενα της Ζωής Βαρέλη - Στεφανίδη προκαλούν αντιδράσεις.  Μόλις χθες σε ανάρτηση της ακολούθησε τη γραμμή των όσων είπε το απόγευμα της Τρίτης στο Mega η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία δήλωσε ότι υπάρχει ένα ερώτημα για το ότι το συγκεκριμένο γεγονός προέκυψε λίγο πριν τις εκλογές. Πρόκειται για μία ταυτόσημη άποψη με αυτή του Αλέξη Γεωργούλη ο οποίος μόλις έγινε γνωστή η καταγγελία έσπευσε να πει ότι αυτό συνέβη «λίγες μέρες πριν τις εκλογές».

  vareli_2
Να σημειωθεί ότι και η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει κατέβει από τον λογαριασμό της. Η κυρία Βαρελή που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media έκανε και μία δημοσίευση στο Facebook όπου αναφέρει τα εξής: «Περιμένω τη μέρα που θα βγει φόρα παρτίδα,με τι υλικό κρατά μέσω Predator κ ΕΥΠ ο Μητσοτάκης τον Ανδρουλάκη. Δεν σας ξεπλένει τίποτα. Από την καταγγελία παρενόχλησης σε ενήλικη μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη εως τους ήδη καταδικασμένους βιαστές, παιδεραστές,παιδοβιαστές σας ελεύθερους .....χάσμα».
 

vareli_-_stefanidi

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ