Διακοπές στην Ανδαλουσία για τη Μαρία Ναυπλιώτου & τον αδελφό της - Ταξιδιωτικές εντυπώσεις από τη σπουδαία ηθοποιό (φωτό)

Μέσα από τις εικόνες μας μετέφερε στον υπέροχο αυτό προορισμό!

Ένα ταξίδι στην Ανδαλουσία έκανε η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου και μοιράστηκε μαζί μας φωτογραφίες.

Η ίδια, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια σειρά από υπέροχες φωτογραφίες και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της:

«Ένα από τα πιο όμορφα ταξίδια τελείωσε αφήνοντας ονειρεμένες αναμνήσεις. Ένας τόπος μαγικός. Συναντιούνται εκεί διαφορετικοί πολιτισμοί που κατάφεραν σε πολλά σημεία να σεβαστούν ο ένας τον άλλον και να επιτρέψουν την συνύπαρξη. Αποτέλεσμα μία εμπειρία αξέχαστη. Γεμίσαμε ομορφιά! Ανδαλουσία εις το επανιδείν.#andalousie #travel #experience #beauty #miracle».

 H Μαρία Ναυπλιώτου είναι γεννημένη στην Αθήνα στις 19 Ιουνίου του 1969 και είναι Ελληνίδα ηθοποιός κυρίως του θεάτρου, αλλά με συμμετοχές τόσο στη τηλεόραση όσο και τον κινηματογράφο.

marianafpliotou_324701684_1199353604005310_1707581394706981543_n.jpg



Είναι απόφοιτη της Επαγγελματικής Σχολής Χορού της Ραλλούς Μάνου. Με την ολοκλήρωση των σπουδών ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως χορεύτρια συνεργαζόμενη με το Ελληνικό Χορόδραμα της Ραλλούς Μάνου (1987-1992) και με το μοντέρνο χορευτικό συγκρότημα Ανδρομέδα (1990-1992). Από το 1992 έως το 1996 συμμετείχε στο χοροθέατρο Ροές της Σοφίας Σπυράτου.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Ναυπλιώτου - Σάκης Ρουβάς με παραδοσιακές φορεσιές: Το μήνυμα για όσους αγωνίστηκαν στην επανάσταση του '21 - Δείτε τα ασπρόμαυρα πορτρέτα (φωτό)

Δείτε την ηθοποιό σε ένα sneak preview για τη σειρά Στοργή

Να θυμίσουμε πως αυτή τη σεζόν, οι τηλεθεατές απόλαυσαν τη Μαρία Ναυπλιώτου, μέσα από έναν τελείως διαφορετικό ρόλο στη σειρά Στοργή του ΣΚΑΙ. Αφού η σειρά τελείωσε η ίδια ξεκίνησε τα ταξίδια και η Ανδαλουσία ήταν ένας προορισμός που όπως φάνηκε και από τις παραπάνω αναρτήσςεις την μάγεψε!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ