Demy στο video: "Έχω δεχθεί αρκετές προτάσεις γάμου παρά σεξουαλικές εκδηλώσεις" - Η ψυχοθεραπεία & το OCD

Όλα όσα εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια...

Η Demy μίλησε για το προφίλ που βγάζει προς τα έξω αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει εξαιτίας του ψυχαναγκασμού της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demy (@demy_official)

Σε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» στην ερώτηση για το αν έχει δεχτεί ποτέ «επιθέσεις» αγάπης, η τραγουδίστρια απάντησε: «Έχω δεχθεί παραπάνω προτάσεις γάμου παρά σεξουαλικού τύπου εκδηλώσεις, είμαι σε αυτή την κατηγορία!».

«Σε άλλους συστήνομαι ως Δήμητρα και σε άλλους ως Demy, ανάλογα τη μέρα. Με έχουν φωνάξει Ντέπυ και Νταίζη στον δρόμο. Δήμητρα με φωνάζουν όλοι οι δικοί μου, οι παλιοί μου φίλοι, οι συγγενείς», αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε ακόμη: Συγκινεί η Demy για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Δεν το χωράει ο νους, η καρδιά μου είναι με αυτούς τους ανθρώπους» (φωτό)

Η Demy μοιράστηκε επίσης το γεγονός ότι έχει OCD, μια ψυχαναγκαστική διαταραχή. «Με κρατάει λίγο πίσω από το να δοκιμάσω κάτι, επειδή προσπαθώ να προβλέψω το αποτέλεσμα. Η τελειομανία είναι τεράστιος εχθρός της προόδου. Το OCD το είχα από μικρή, δεν ήξερα τότε τον όρο πως λεγόταν», δήλωσε και πρόσθεσε ότι είναι στον δεύτερο χρόνο ψυχοθεραπείας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ