Εύα Καϊλή: «Μαμά δεν θα φύγεις πάλι ταξίδι» - H ζωή μετά την αποφυλάκιση (βίντεο)

Όλα όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος για τη ζωή μετά τη φυλακή.

Για την αποφυλάκιση της Εύας Καϊλή και τη νέα καθημερινότητα με την κόρη της μίλησε την Παρασκευή ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Όπως είπε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Εύα Καϊλή περνά τον χρόνο της μαζί με την κόρη της και μάλιστα ανέφερε ότι «η μικρή την πιάνει από το λαιμό και της λέει «μαμά, δεν θα φύγεις πάλι ταξίδι, ε;» – επειδή της είχαν πει ότι ήταν ταξίδι, όταν ήταν προφυλακισμένη – και αφού η κ. Καϊλή της λέει ότι «αύριο θα είμαστε πάλι μαζί», μόνο τότε κοιμάται».

Διαβάστε ακόμη: Εύα Καϊλή: H άρση του κατ’ οίκον περιορισμού και τα επόμενα βήματα – Τι λέει για το σκάνδαλο Qatargate, το ΠΑΣΟΚ και τον Τζόρτζι (βίντεο)

Ο κ. Δημητρακόπουλος αποκάλυψε πως η Εύα Καϊλή μπορεί να δέχεται στο σπίτι της επισκέψεις από τον οποιονδήποτε εκείνη θελήσει και μάλιστα αυτές έχουν ξεκινήσει, όπως και η επικοινωνία της μέσω τηλεφώνου και διαδικτύου με τους φίλους της.

Διαβάστε ακόμα: Εύα Καϊλή: Επιστρέφει στο σπίτι της αλλά επέλεξε να μένει χωριστά από τον σύντροφό της - Δεν έχει βρεθεί βραχιολάκι (βίντεο)

Σε ότι αφορά την διαμονή της σε διαφορετικό σπίτι από τον πατέρα του παιδιού της και επί σειρά ετών σύντροφο της, ο κ. Δημητρακόπουλος είπε ότι  «η Εύα Καϊλή επέλεξε να μείνει σε διαφορετικό σπίτι από τον Τζόρτζι. Θα μπορούσαν υπό όρους, βάσει της ανακριτικής απόφασης, να μένουν στο ίδιο σπίτι, ωστόσο η κ. Καϊλή επέλεξε να μείνει σε άλλο σπίτι, ενώ σημείωσε ότι «μιλάει με τον σύντροφο της στο τηλέφωνο, όμως μόνο για ότι αφορά στο παιδί».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ