Μύκονος: Από τον Πάνορμο άρχισε το ξήλωμα των αυθαίρετων κατασκευών - Το beach bar με τα παράνομα 500 τετραγωνικά (βίντεο)

Οι έλεγχοι των Αρχών στο νησί των ανέμων συνεχίζονται και επιβάλλονται αυστηρά πρόστιμα, αλλά και κατεδαφίσεις

Το έργο τους όσον αφορά τον έλεγχο και τις ενδεχόμενες παρατυπίες που μπορεί να εντοπιστούν στη Μύκονο συνεχίζουν οι Αρχές.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα mykonoslivetv, που δημοσιεύει και σχετικό βίντεο, τη Δευτέρα 24 Μαΐου ξεκίνησαν να ξηλώνουν κάποια σημεία από αυθαίρετες κατασκευές σε beach bar του Πανόρμου, στη Μύκονο.

Κατά πληροφορίες που επικαλείται το Μέσο, οι επιφάνειες που κατά τους επιθεωρητές πρέπει να κατεδαφιστούν ξεπερνούν τα 500 τετραγωνικά.

Σημειώνεται ότι εκτός από το πρόστιμο που υπέβαλλαν στο συγκεκριμένο μαγαζί, θυροκολλήθηκε πρωτόκολλο κατεδάφισης για αυθαίρετες κατασκευές.

Διαβάστε ακόμα: Στη «φάκα» 200 υπερπολυτελείς κατοικίες στη Μύκονο: Ενοικίαση χωρίς παραστατικά χωρίς να δηλώνονται – Φοροδιαφυγή «μαμούθ» €1 εκατ.

Το πρωτόκολλο εκδόθηκε σε συνέχεια ελέγχων και αυτοψιών που πραγματοποίησαν οι επιθεωρητές περιβάλλοντος του υπουργείου Περιβάλλοντος στο διάστημα από 4 έως 11 Απριλίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ