Μαρίλια Μητρούση για Αλέξη Γεωργούλη: «Μη μου ξανακάνετε αυτή την ερώτηση» - Φήμες τους ήθελαν ζευγάρι στο παρελθόν (βίντεο)

Η αντίδραση της πρώην συντρόφου του Αλέξη Γεωργούλη σχετικά με τις καταγγελίες για το βιασμό και την κακοποίηση της δικηγόρου στις Βρυξέλλες

Η φημολογούμενη ως πρώην σύντροφος του Αλέξη Γεωργούλη, Μαρίλια Μητρούση, βρέθηκε τετ α τετ με τις τηλεοπτικές κάμερες και φυσικά οι δημοσιογράφοι δεν θα μπορούσαν να μην ρωτήσουν τη νεαρή ηθοποιό για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον ευρωβουλευτή.

Η κόρη του ηθοποιού Μιχάλη Μητρούση και της Ρουμπίνης Βασιλακοπούλου, φέρεται να υπήρξε ζευγάρι με τον Αλέξη Γεωργούλη ωστόσο δεν θέλησε να κάνει το παραμικρό σχόλιο, ζητώντας να μην της επαναληφθεί ερώτηση σχετικά με το θέμα.

Διαβάστε ακόμα: Χριστίνα Κουλουμπή για Αλέξη Γεωργούλη: «Φοβάμαι ότι είναι αλήθεια όλο αυτό. Έχω ακούσει...» (βίντεο)

«Παιδιά, ειλικρινά δεν θέλω να τοποθετηθώ καθόλου. Θέλω απλά να σας ξαναπώ χρόνια πολλά, μην μου ξανακάνετε αυτή την ερώτηση. Είμαστε εδώ πέρα για να μιλήσουμε για τις Σκάλες Μνήμης, ας μιλήσουμε για τις Σκάλες Μνήμης. Χρόνια πολλά», ανέφερε η Μαρίλια Μητρούση.

Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε και ο Μιχάλης Μητρούσης, ο οποίος θέλησε να ρίξει τους τόνους, αναφέροντας στις κάμερες: «Ε, τώρα παιδιά! Δεν το ξέρω το παιδί, δεν ξέρω το θέμα αυτό. Δεν παίρνω θέση, με συγχωρείτε πάρα πολύ γιατί δεν ξέρω καθόλου την ιστορία και ότι ξέρω είναι από εσάς. Αυτό θα κριθεί από τη δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ