Λαζόπουλος για Γεωργούλη: Δεν θα βάλω το μαχαίρι πρώτος - Όταν είμαι έτοιμος θα πάρω θέση αφού πρώτα τα πω στον ίδιο (βίντεο)

«Είμαι φίλος του, δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός, εγώ τον έβγαλα στο θέατρο», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος αναφερόμενος στις καταγγελίες σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, μέσα από το podcast του, κάνοντας μία πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση. Τον σκηνοθέτη και τον Ευρωβουλευτή συνδέει μια μακροχρόνια φιλία καθώς και οι δύο κατάγονται από τη Λάρισα ενώ ο Λαζόπουλος ήταν αυτός που έβγαλε πρώτος στο θέατρο τον Γεωργούλη.

«Σε κάθε περίπτωση, όταν καταγγέλλεται ένας βιασμός από μια γυναίκα, σε μια εποχή που ανθούν οι γυναικοκτονίες -η γυναίκα παλεύει ακόμη να βρει τη θέση της σε ένα ανδροκρατούμενο σύστημα-, παίρνεις το μέρος της γυναίκας. Μόνο αν αθωωθεί ο άντρας, όπως στην περίπτωση του Johnny Depp, παίρνεις το μέρος του Depp. Το τεκμήριο της αθωότητας του άντρα στην ελληνική συνείδηση σωστά υποβαθμίζεται. 

Διαβάστε ακόμα: Μαρίλια Μητρούση για Αλέξη Γεωργούλη: «Μη μου ξανακάνετε αυτή την ερώτηση» - Φήμες τους ήθελαν ζευγάρι στο παρελθόν (βίντεο)

Τον Αλέξη Γεωργούλη τον ξέρω προσωπικά. Είναι φίλος μου. Εγώ τον έβγαλα στο θέατρο, είμαστε συντοπίτες. Γνωριζόμαστε οικογενειακά. Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός, ό,τι και να πω, ό,τι και να ισχυριστώ θα μοιάζει πολύ φιλικό ή πολύ εχθρικό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος και πρόσθεσε:

«Αυτή είναι η μοίρα των φίλων, πρέπει να περιμένουν υπομονετικά μαζί με τον φίλο τους, την όποια απόφαση βγει, να μιλήσουν μαζί του και ύστερα να βγουν δημόσια και να εκφέρουν την άποψή τους. Από το σπίτι μου έμαθα ότι για αυτόν που έχει υπάρξει φίλος σου, δεν μπορείς να είσαι ο πρώτος που θα βγάλεις το μαχαίρι εναντίον του. Δεν θα το κάνω» κατέληξε ο γνωστός σκηνοθέτης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ