Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ξεκαθαρίζει τα πράγματα - Η παρατήρηση στον Σταρόβα, η «συγγνώμη» που είπε & η παρεξήγηση με τον Λιάγκα (βίντεο)

Βάζει σε μία τάξη τα όσα ακούγονται.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε από καρδιάς στον Νίκο Συρίγο για την καριέρα του μέχρι σήμερα, για τα λάθη που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για τη φημολογούμενη παρεξήγηση με τον Γιώργο Λιάγκα. 

«Όταν ένας άνθρωπος, όπως εγώ, έχει 35 χρόνια σε μία δουλειά, σίγουρα κάποιοι κάτι έχουν βρει. Με πληγώνει όταν δεν σέβονται -ξαναλέω ότι είναι δικαίωμα του καθενός να μην του αρέσεις- τη διάρκεια. Εκεί σημαίνει ότι υπάρχει κάτι» είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό της καριέρας του ενώ αναφέρθηκε και σε πρόσφατες δηλώσεις του άλλοτε στενού συνεργάτη του Δημήτρη Σταρόβα που παρόλο που εκείνος τις έκανε για πλάκα, κάποιοι τις πήραν αλλιώς.

Συγκεκριμένα ο Σταρόβας είχε πει ότι πρέπει να πάρει βραβείο για την 5ετή συνεργασία τους και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τόνισε: «Το έχει πει καμιά 15αρια φορές. Τον πήρα και του είπα να σταματήσει να το λέει, γιατί δεν είναι πια η ίδια εποχή. Αυτός το λέει για πλάκα. Και μου είπε ότι έχω δίκιο».

Τι θα συμβεί όμως στο μέλλον τηλεοπτικά για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου; Ο ίδιος είπε: «Πρωινό θα ήταν κάτι που θα μπορούσα να το ξανακάνω, έχω στο μυαλό μου μία ομάδα που θα ήθελα να ξανακάνουμε χιουμοριστικό πρωινό. Δεν μιλάμε καθόλου για την παρούσα φάση, ούτε για του χρόνου, αυτό τώρα είναι κάτι μελλοντικό».

Διαβάστε ακόμη: Happy Birthday Γρηγόρη Αρναούτογλου: Γενέθλια για τον ταλαντούχο παρουσιαστή με το ανεξάντλητο χιούμορ & την ευφυΐα (φωτό)

Επίσης τόνισε: «Δεν μπαίνω στη διαδικασία μονοετούς συμβολαίου, όπως η Ζήνα Κουτσελίνη που έχει αποδείξει πόσο πιστή είναι στο κανάλι της, δεν είμαι τυχοδιώκτης να πω πήγα καλά και του χρόνου θέλω τα διπλάσια. Γενικά δεν φεύγω. Ήρθα στον ΑΝΤ1 όταν κατέβηκα από τη Θεσσαλονίκη. Το 2002 – 2003 υπήρχε κάποιος που μάλλον κάτι είχε αρνητικό μαζί μου γιατί ό,τι δοκιμαστικό μου έβαζαν και έκανα πήγαινε πολύ καλά και έβαζε κάποιον άλλον. Κατάλαβα ότι κάποιος δεν με ήθελε, πήγα στο Mega που μου έκαναν την πρόταση και έμεινα δώδεκα χρόνια και αν δε έκλεινε, γιατί με φώναξαν και μου είπαν ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά και να ψάξω κάπου αλλού έτσι και έφυγα. Ήμουν τόσο ευχαριστημένος από το Mega τότε που τους είπα ότι θα δουλέψω τζάμπα».

201311061232270.9842_ARNAOYTOGLOY_STAROVAS_5112013.jpg

Ερωτώμενος για τη φημολογούμενη κόντρα ή παρεξήγηση τέλος πάντων με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατέληξε:

«Δεν υπήρξε ποτέ παρεξήγηση, δεν δημιουργείται από εμάς νομίζω αλλά από τους άλλους. Με ρωτούν “Θες να κάνεις πρωινό;”, αν πω “όχι” και σε τρία χρόνια βρεθώ να κάνω πρωινό, όχι μόνο στον ΑΝΤ1, το συμβόλαιό μου τελειώνει του χρόνου, μπορεί να μην είμαι εδώ… Θέλω να πω ότι δεν μπορώ να απαντάω σε αυτήν την ερώτηση “όχι” γιατί αν το πω και μετά από τρία χρόνια το κάνω θα μου πουν γιατί έλεγα όχι τότε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ