Η γκαρνταρόμπα της πριγκίπισσας Μαίρης της Δανίας - Η επίσκεψη της εντυπωσιακής royal στη γενέτειρα της (φωτό)

Το μοναδικό της στυλ.

Η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας πραγματοποίησε 6ήμερη επίσκεψη στην Αυστραλία. 

Συγκεκριμένα βρέθηκε στα Φίτζι κατά τη δεύτερη ημέρα μαθαίνοντας περισσότερα για τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής στην περιοχή του Ειρηνικού Ωκεανού. Επισκέφτηκε αρχικά το Υπουργείο Κτηματολογίου και Ορυκτών Πόρων. Στη συνέχεια συμμετείχε σε ιστιοπλοϊκό γύρο με το παραδοσιακό σκάφος «Uto Ni Yalo». Συναντήθηκε επίσης με τον πρωθυπουργό των Φίτζι Sitiveni L. Rabuka.

Η royal επισκέφτηκε επίσης τα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης «Fiji Disabled Peoples Federation» όπου άκουσε περισσότερα για το UNFPA και τις οργανώσεις αναπηρίας που εργάζονται για ευάλωτα άτομα με αναπηρία. Η ημέρα περιελάμβανε επίσης μια συμφωνία σχετικά με τη συμμαχία BOGA (Beyond Oil and Gas Alliance) στην οποία η Mary είχε πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς επρόκειτο να κάνει μια ομιλία.

 

 

Η εκδήλωση συγκέντρωσε υψηλόβαθμους εκπροσώπους από τα έθνη του Ειρηνικού για μια συζήτηση για τον ρόλο της περιοχής σε σχέση με το όραμα της BOGA για σταδιακή κατάργηση της παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου υπέρ της πράσινης ανάπτυξης στην περιοχή. 

Κατά την άφιξή της στη συνάντηση, έτυχε θερμής υποδοχής με το πιο όμορφο στεφάνι των Φίτζι. 

Για την εμφάνιση της επέλεξε ένα ριγέ γαλάζιο με άσπρες ρίγες πουκάμισο και στη μέση πρόσθεσε μία καφέ ζώνη. Πρόσθεσε κρεμαστά σκουλαρίκια ενώ τα μαλλιά της έπεφταν ανάλαφρα κάτω.

Λίγο πριν έρθει η ώρα της αναχώρησης, η Μαίρη πόζαρε για μια ομαδική φωτογραφία με αρκετούς από τους υπαλλήλους του Pacific Island Forum, που φιλοξένησε τη συνάντηση.

Μετά τη λήψη των φωτογραφιών, η Μαίρη αιφνιδιάστηκε όταν όλοι οι υπάλληλοι ξέσπασαν ξαφνικά στο πιο όμορφο χορωδιακό τραγούδι των Φίτζι για να την αποχαιρετήσουν. Ήταν πολύ ξεκάθαρο το πόσο συγκινημένη και χαρούμενη αυτή η χειρονομία έκανε την πριγκίπισσα.

 

 

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η πριγκίπισσα Μαίρη ολοκλήρωσε τη δεύτερη μέρα της στα Φίτζι στο Πανεπιστήμιο του Νότιου Ειρηνικού, όπου συνάντησε φοιτητές για να συζητήσουν τη συμμετοχή των νέων στην ατζέντα για το κλίμα.

Τις επόμενες μέρες η royal έκανε, μεταξύ άλλων, μια βόλτα με ποδήλατο σε μερικούς από τους νεότερους ποδηλατόδρομους του Σίδνεϊ, οι οποίοι είναι εμπνευσμένοι από τον ποδηλατόδρομο της Κοπεγχάγης. Στη συνέχεια παρακολούθησε μια συζήτηση  με δανικές εταιρείες που εργάζονται για την πράσινη μετάβαση στην Αυστραλία κι επισκέφτηκε επίσης τον δανέζικο σχεδιασμένο βιώσιμο ουρανοξύστη "Quay Quarter Tower".

Για την τελευταία της εμφάνιση επέλεξε ένα πράσινο άερινο παντελόνι με ένα navy blue σακάκι και από μέσα μία λευκή μπλούζα. Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που ήταν απαραίτητα για το πρόγραμμα της ημέρας. 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη: Η βασιλική σύζυγος Καμίλα με την βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας και την πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας - «ένα υπέροχο απόγευμα» (φωτό)

Η τελευταία αυτή μέρα στην Αυστραλία ήταν εστιασμένη στην πράσινη ενέργεια, εξού και η πράσινη πινελιά!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ