Τρύφωνας Σαμαράς: Πικάντικες αποκαλύψεις από τον αγαπημένο κομμωτή - «Με ερωτεύτηκε η κόρη του σκηνοθέτη, ενώ εγώ είχα στενή σχέση με τον ναυαγοσώστη» (βίντεο)

Μιλάει μεταξύ άλλων και για την εποχή που έπαιξε σε βιντεοταινίες

Για τη συμμετοχή του σε βιντεοταινίες και για τον καβγά του με έναν από τους σκηνοθέτες μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Είχα παίξει σε πολλές. Είχα έναν φίλο, ο οποίος ήταν κολλητός με έναν σκηνοθέτη που έκανε τότε τις βιντεοταινίες. Και με έβαζε αυτός να παίξω στις ταινίες, είχε βρει την άκρη» σημείωσε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.

 

 

 

 

«Τσακώθηκα με τον σκηνοθέτη»
«Μετά δεν συνέχισα. Σε μια ταινία τσακώθηκα με τον σκηνοθέτη. Με είχε ερωτευτεί η κόρη του, ενώ εγώ είχα πάει εκεί και είχα μια στενή σχέση με τον ναυαγοσώστη», σημείωσε γελώντας ο Τρύφωνας Σαμαράς.

«Οπότε το έμαθε η κόρη του και έτσι χάλασε όλη η δουλειά. Ας πιώ λίγο νερό. Απογοητεύτηκε η κόρη του» αποκάλυψε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

 

 

Ενώ προβάλλονταν πλάνα από τις συμμετοχές του στις βιντεοταινίες, ο Τρύφωνας Σαμαράς σχολίασε πως μάλιστα ήταν πολύ καλός.

Όταν ξεκινούσε την καριέρα του, δεν ήθελε να γίνει με τίποτα κομμωτής. Μόνο αν δεν πετύχαινε στα υπόλοιπα, θα γινόταν κομμωτής. «Και μου λέει η μάνα μου κάνε τον κομμωτή γιατί θα ψωμολυσάξεις».

 

 

Ήθελε, όπως αποκάλυψε, ιδανικά να γίνει ηθοποιός. «Έκανα μαθήματα με τον Κακογιάννη. Ψαχνόμουν πάρα πολύ. Είχα πάει μέχρι και στο πολιτικό γραφείο της Μελίνας Μερκούρη να πάρω αυτόγραφο. Πήρα το αυτόγραφο, το είχα βάλει σε μια κορνίζα και μια ωραία μέρα μου την πέταξε η μαμά μου. «Μου λέει εδώ δεν έχεις εμένα, έχεις βάλει αυτήν; Ε λέω ρε μαμά το ίδιο είναι;».

Διαβάστε ακόμη: Έχουν χιούμορ, άντε γιατί πήξαμε! – «Εγώ Δεν Πάω Μέγαρο» με Τρύφωνα Σαμαρά & Έφη Σαρρή στο J2US (Φωτό & Βίντεο)

Ο Τρύφωνας Σαμαράς θυμήθηκε τις χιλιάδες οντισιόν, σημειώνοντας πως έχει παίξει με τη Ρένα Βλαχοπούλου και τον Σωτήρη Μουστάκα στην ταινία «Πάτερ Γκομένιος» του 1982.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ