Δύσκολες ώρες για την Μαρία Μενούνος: Διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας λίγο πριν γίνει μητέρα για πρώτη φορά (φωτό)

Βιώνει για άλλη μια φορά την πιο δύσκολή περίοδο της ζωής της! 

Μέσα από τα social media επέλεξε η Μαρία Μενούνος να προχωρήσει την Τετάρτη σε μια αποκάλυψη για την σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια γνωστοποίησε πως τον περασμένο Ιανουάριο διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας ο οποίος μάλιστα ήταν στο στάδιο 2.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Μενούνος επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα απόσπασμα από συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People. Ύστερα από την συγκεκριμένη διάγνωση, δε, η παρουσιάστρια υποβλήθηκε αμέσως σε χειρουργική επέμβαση και οι γιατροί αφαίρεσαν έναν όγκο 3,9 εκατοστών.

«Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν μέρη να πάνε, ώστε να προλάβουν αυτά τα πράγματα. Δεν μπορείς να αφήσεις τον φόβο να σε εμποδίζει. Πέρασα εκείνη τη φάση που φοβήθηκα κι εγώ, αλλά ευτυχώς στάθηκα τυχερή, γιατί το κατάλαβα νωρίς. Ένιωθα τόσο καλά μετά την πρώτη διάγνωση, αφού είχα ξεπεράσει το πρόβλημα, οπότε στη δεύτερη διάγνωση ήταν λες και με χαστούκισαν στο πρόσωπο.

Δείτε επίσης: Μαρία Μενούνος - Κέβιν Αντεργκάρο: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν - ''Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι'' (φωτό)

Ούρλιαζα από τον πόνο, ήμουν απαρηγόρητη» εξομολογήθηκε στη συνέντευξη της. «Η μαγνητική αποκάλυψε μία μάζα 3,9 εκατ. στο πάγκρεάς μου, η οποία επρόκειτο τελικά για νευροενδοκρινικό όγκο δευτέρου σταδίου, δηλαδή μια μορφή καρκίνου. Έλεγα “πώς γίνεται να είχα όγκο στον εγκέφαλο και τώρα καρκίνο στο πάγκρεας;”. Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ είναι ότι έρχεται ένα μωρό. Ήταν εξαιρετικά επώδυνο, αλλά έπρεπε να γίνω καλά»

«Όλη αυτή η χρονιά ήταν για μένα ένα τραύμα, γεμάτη άγχος και κρίσεις. Υπήρξε μια στιγμή που σχεδιάζαμε κάτι και ξαφνικά, όλα έγιναν υπερβολικά και σκέφτηκα… οκ, πρέπει να αναρρώσω» ομολογεί, μεταξύ άλλων, η Μαρία Μενούνος στη δημοσίευση που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πρίν λίγο καιρό η παρουσιάστρια αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σας ενημερώνουμε ότι περιμένουμε κοριτσάκι», είπε η παρουσιάστρια στο Instagtram, προσθέτοντας ότι έχουν διαλέξει το όνομα για τη μικρή τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ