Η Άμπερ Χερντ εγκατέλειψε το Χόλιγουντ;- Τι κάνει έναν χρόνο μετά την ''ήττα'' από τον Τζόνι Ντεπ (φωτό - βίντεο)

Σε ποια χώρα έχει μετακομίσει; 

Μετά την πολύκροτη δίκη με τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) η Αμερικανίδα ηθοποιός Αmber Heard φέρεται να έχει μετακομίσει στη Μαδρίτη για να μεγαλώσει απερίσπαστη την κόρη της Oonagh που απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας τον Ιούλιο του 2021.

«Μπορώ να αποκαλύψω ότι η Χέρντ εγκατέλειψε το Χόλιγουντ και μετακόμισε αθόρυβα στην Ισπανία με τη μικρή της κόρη» δήλωσε η Alison Boshoff σε δημοσίευμά της στην Dailymail με την ηθοποιό να ζει σε ένα νέο σπίτι έξω από τη Μαδρίτη.

 

 

Δείτε επίσης: Φτώχυνε η Άμπερ Χερντ: Εντοπίστηκε να ψωνίζει σε εκπτώσεις - το τεράστιο ποσό που οφείλει στον Τζόνι Ντεπ (φωτό)

 

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο ένας στενός φίλος της Χερντ είπε: «Μιλάει Ισπανικά και είναι χαρούμενη εκεί, μεγαλώνοντας την κόρη της μακριά από την δημοσιότητα».

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάσημη ηθοποιός πούλησε την έπαυλή της στο Yucca Valley στην Καλιφόρνια τον Ιούλιο του 2022 για 1,1 εκατομμύρια δολάρια. «Δεν νομίζω ότι βιάζεται να επιστρέψει στη δουλειά ή στο Χόλιγουντ, αλλά πιθανότατα θα επιστρέψει όταν έρθει η ώρα και το κατάλληλο πρότζεκτ», δήλωσε η ίδια πηγή.

 

 

 

Tον περασμένο Οκτώβριο ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε μαζί με την φίλη της Ιβ Μπάρλοου (Eve Barlow) σε παραλία της Μαγιόρκα με τα ξένα δημοσιεύματα να σημειώνουν ότι είχε νοικιάσει σπίτι στην περιοχή.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ