Συναυλία στο κάστρο του Ουίνσδορ: Έκλεψαν τις εντυπώσεις τα νεαρότερα μέλη, Λούις & Σαρλότ - Δείτε τους να χορεύουν & να τραγουδάνε (βίντεο)

Κάποια τραγούδια δεν τα ήξεραν βέβαια...

Πλήθος κόσμου, σελέμπριτιζ από όλο τον κόσμο και φυσικά όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας -εκτός του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν- έδωσαν το παρόν στη μεγαλειώδη συναυλία στο κάστρο του Ουίνσδορ προς τιμήν του βασιλιά Καρόλου.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Κυριακής (ώρα Ελλάδος), ξεκίνησε το φαντασμαγορικό σόου που έκλεισε τις επίσημες εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα ολόκληρο το Σαββατοκύριακο στην Βρετανία, στο πλαίσιο της στέψης του βασιλιά Καρόλου. Χιλιάδες άνθρωποι, φίλοι και θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας, κατέκλυσαν από νωρίς το κάστρο του Ουίνσδορ, κρατώντας σημαίες της Βρετανίας, πανό και φιγούρες του βασιλιά και της βασιλικής συζύγου, Καμίλα.

Η συναυλία θεωρήθηκε από πολλούς ως η κορυφαία πινελιά για το «κλείσιμο» ενός υπέροχου Σαββατοκύριακου, μετά από τους μεγάλους εορτασμούς με την τελετή της στέψης το Σάββατο και το «Big Lunch» της Κυριακής.

Η βασιλική οικογένεια και κορυφαίοι σταρ στη συναυλία προς τιμή του Καρόλου
Λίγο μετά τις 10 το βράδυ, ο Κάρολος και η Καμίλα μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, την σύζυγό του Κέιτ και τα δύο τους παιδιά, Τζορτζ και Σάλοτ, πήραν την θέση τους στο κέντρο της εξέδρας και χαιρέτησαν τους περίπου 20.000 ανθρώπους που τους χειροκροτούσαν ρυθμικά.

 

 

Σε κοντινή απόσταση κάθισαν ο Δούκας και η Δούκισσα του Εδιμβούργου και τα παιδιά τους, ο πρίγκιπας Άντριου και η πρώην σύζυγός του Σάρα Φέργκιουσον, Δούκισσα της Υόρκης, η πριγκίπισσα Ευγενία με τον σύζυγό της Τζακ καθώς και ο Peter Phillips με την σύντροφό του Lindsay Wallace.

Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο αστέρα του Downton Abbey, Hugh Bonneville, ενώ ανάμεσα στους κορυφαίους σταρ που βρέθηκαν στο Λονδίνο για να τιμήσουν τον βασιλιά Κάρολο με την παρουσία τους ήταν η Nicole Scherzinger και η Amanda Holden, η Katy Perry, ο Lionel Richie και οι Take That.

 

 

Ακόμη, η Paloma Faith, ο Olly Murs, ο βετεράνος ροκ κιθαρίστας Steve Winwood και η Nicole Scherzinger των Pussycat Dolls καθώς και ο διάσημος Ιταλός τενόρος ο Andrea Bocelli, ο Ουαλός βαρύτονος Sir Bryn Terfel και ο Κινέζος πιανίστας Lang Lang.

Κορυφαία ονόματα του Χόλιγουντ χαιρέτησαν και αυτοί μέσω βίντεο τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και το κοινό του κάστρου Ουίνσδορ, μεταξύ των οποίων ο Τομ Κρουζ, η Τζόαν Κόλινς, ο Bear Grylls, ο Tom Jones και ο Oti Mabuse.

Τα παιδιά του Γουίλιαμ και της Κέιτ έκλεψαν την παράσταση στη συναυλία του Καρόλου

 

 

 

Ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ, τα νεαρότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, μαγνήτισαν και πάλι τα βλέμματα ολόκληρου του πλανήτη, με το εξαιρετικό ντύσιμο αλλά και τις απίθανες γκριμάτσες τους.

 

 

 

Τα δύο παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον φάνηκε να περνούν υπέροχα ήδη από την έναρξη της εκδήλωσης, καθώς χόρευαν και έτρεχαν στον ρυθμό των τραγουδιών των αγαπημένων τους καλλιτεχνών.

 

 

 

 

Ωστόσο, η οκτάχρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ, που είχε «υπό την επίβλεψή της» τον μικρό αδερφό της, πρίγκιπα Λούις, στη χθεσινή στέψη, δεν φάνηκε να διασκεδάζει ιδιαίτερα με τα τραγούδια του Πιτ Τονγκ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ