Ο Βασιλιάς Κάρολος & ο πρίγκιπας Χάρι είχαν ένα κοινό στη στέψη: "Βαριέμαι" ακούστηκαν να λένε καθώς διαβάστηκαν τα χείλη τους (βίντεο)

Υπήρξαν και αυτά στην τελετή...

Ειδικός στην ανάγνωση χειλιών αποκάλυψε τι είπαν ο πρίγκιπας Χάρι στους επισκέπτες, καθώς έφτασε στην τελετή στέψης του πατέρα του αλλά και ο ίδιος ο βασιλιάς Κάρολος καθώς περίμενε μέσα στην άμαξα. 

Η εμφάνιση του πρίγκιπα Χάρι στο Αβαείο του Γουέστμινστερ ήταν αμήχανη, ενώ ο ίδιος προσπάθησε να φανεί άνετος μπαίνοντας στον χώρο ταυτόχρονα με τα ξαδέλφια του.

Ο Δούκας του Σάσεξ έφτασε μαζί με τις ξαδέρφες του, πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία, και τους συζύγους τους, Εντοάρντο Μαπέλι Μότσι και Τζακ Μπρούκσμπανκ. Ο Χάρι ήρθε πριν από τον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα της Ουαλίας και τα παιδιά τους και κάθισε τρεις σειρές πίσω τους.

Στέψη Καρόλου Γουίλιαμ Κέιτ

Καθώς έμπαινε στον χώρο, ο Χάρι χαιρέτησε κάποιους γνωστούς του λέγοντας "γεια", "καλημέρα" και "χαίρομαι που σε βλέπω"...

Η ειδικός στη γλώσσα του σώματος Τζούντι Τζέιμς εξήγησε ότι ο Χάρι φαινόταν νευρικός όσο περίμενε να έρθει ο πατέρας του και να ξεκινήσει η τελετή.

Η Τζέιμς είπε στη Mirror: "Καθώς ο Χάρι περίμενε στη θέση του να φτάσουν ο πατέρας και ο αδερφός του, υπήρχαν κάποια υποσυνείδητα σημάδια έντασης ή άγχους. Φαινόταν εκνευρισμένος και με μεγάλη αδρεναλίνη".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Χάρι φέρεται να είπε κάποια στιγμή στον Τζακ Μπρούσμπανκ -τον σύζυγο της ξαδέρφης του πριγκίπισσας Ευγενίας,την ώρα που έπαρναν τις θέσεις τους στο Αββαείο του Γουέστμινστερ: "Βαρέθηκα τον τρόπο που μου φέρονται".

Ακόμα και την στιγμή που ο πατέρας του στεφόταν βασιλιάς, εκείνος δεν σταμάτησε να κάνει παράπονα.

Από την άλλη μεριά, ο βασιλιάς Κάρολος εξέφρασε παράπονα στην Καμίλα καθώς περίμεναν πολλή ώρα μέσα στην άμαξα.

Λέγεται ότι ο βασιλιάς Κάρολος παραπονέθηκε ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας «δεν μπορούν ποτέ να είναι στην ώρα τους» πριν από τη στέψη του. Σύμφωνα με έναν αναγνώστη χειλιών, ο Τσαρλς, 74, έκανε το παράπονο καθώς περίμενε στο Diamond Jubilee State Coach πριν από την τελετή στέψης του το Σάββατο στο Αβαείο του Γουέστμινστερ του Λονδίνου.

Δείτε το βίντεο:

King Charles and Queen Camilla's conversation in their coronation carriage has been deciphered by lip readers. Photo / Getty Images

Ο ειδικός Τζέρεμι Φρίμαν έκανε τον ισχυρισμό στην Daily Star αφού ανέλυσε ένα βίντεο με τον Βασιλιά να περιμένει έξω από το αβαείο.

The Prince and Princess of Wales with Princess Charlotte and Prince Louis make their way into the King's coronation ceremony. Photo / AP

Διαβάστε ακόμη: Made in Greece οι γραβάτες του Βασιλιά Καρόλου: Επιλέγει το ελληνικό brand & για τις επίσημες εμφανίσεις του - Δείτε φωτό

Φτάνοντας πέντε λεπτά νωρίτερα και έχοντας να περιμένει τον μεγαλύτερο γιο και τη νύφη του, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την πριγκίπισσα Κέιτ η συνομιλία του με την 75χρονη σύζυγό του Καμίλα αποκρυπτογραφήθηκε. Σύμφωνα με τον Φρίμαν, ο Τσαρλς γκρίνιαξε: «Δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε στην ώρα μας. Πάντα υπάρχει κάτι… αυτό είναι βαρετό». Ένας άλλος αναγνώστης χειλιών, ο Jacqui Press, μελέτησε επίσης πλάνα του Βασιλιά νωρίτερα στην πομπή του και είπε στην Mail Online ότι νόμιζε ότι είπε: "Ανησυχώ για τον χρόνο, εννοώ ότι έχει περάσει περισσότερο αυτή τη φορά"

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ