Τζένη Μελίτα: Η παρουσιάστρια της Eurovision, το νέο λαμπερό πρόσωπο της ΕΡΤ - Ποια είναι η Αρσακειάς νομικός, κόρη ποιητή

Η Μαρία Κοζάκου και η Τζένη Μελιτά , είναι το δίδυμο που θα παρουσιάσει τη Eurovision 2023.

Το δίδυμο που θα παρουσιάσει φέτος τον διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision για την Ελλάδα, είναι η  Μαρία Κοζάκου και η Τζένη Μελιτά.

«Η Μαρία είναι ο άνθρωπος που θα σου απαντήσει σε όλα. Την έχω ζαλίσει!», δήλωσε η Τζένη Μελιτά πριν αρκετό καιρό. 

 

 

 

 

«Κάθε μέρα έχω δύο ώρες γράψιμο μέχρι να φτάσουμε! Τόσο διάβασμα, ούτε στη Νομική. Εχθές έγραψα Μάλτα – Λετονία!», είπε.

Οι φετινές σχολιάστριες του διαγωνισμού δίνουν το πρώτο επίσημο ραντεβού τους με το κοινό στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision την Τρίτη 9 Μαϊου 2023.

 

 

 

 

Τι γνωρίζουμε όμως για το νέο πρόσωπο τηε ΕΡΤ, την Τζένη Μελιτά; 

Η Τζένη Μελιτά είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια με αρκετές επιτυχίες στο βιογραφικό της. Η ίδια μπορεί να έχει σπουδάσει Νομική, μετρά όμως αρκετά χρόνια τηλεοπτικής πορείας, ενώ διατηρεί και την δική της στήλη σε γνωστό site. Εδώ και πολλά χρόνια είναι σε σχέση με τον δημοσιογράφο Σπύρο Μαργαρίτη.

Mάλιστα, έχει και δικό της κανάλι στο Youtube, όπου ασχολείται με μόδα, ομορφιά , fitness, ακόμα και ερωτικές συμβουλές . 

Τελείωσε το Αρσάκειο Εκάλης και είναι απόφοιτη της Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

 

 

 

O δε πατέρας της ήταν πρώην αρχιτέκτων και νυν ποιητής. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο της Girona στην Καταλονία.

Τελειώνοντας τη Νομική Σχολή Αθηνών γράφτηκε στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας.

Εκεί έμαθε για μια αγγελία αναζήτησης γραμματέα για την «Ελευθεροτυπία».

 

 

 

 

 

 

Τελικά ξεκίνησε να εργάζεται στο πολιτιστικό ρεπορτάζ της ιστορικής εφημερίδας, ενώ λίγο αργότερα μεταπήδησε στα περιοδικά, αρχίζοντας τη σταδιοδρομία της από το «MAX». Εργάστηκε στην εκπομπή «Συντέλεια» στον ΣΚΑΪ και κατόπιν με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου στο «ΦΜ Live» στο STAR.

Στη συνέχεια την είδαμε με συμπαρουσιάστριά την Μαντώ Γαστεράτου στο ιντερνετικό κανάλι Netwix στις εκπομπές «YOLO» και «Διακοπές sun κι αυτές».

Έχει την δική της στήλη στην Athens Voice Πέρυσι παρουσίαζε την εκπομπή Κυψέλη στην ΕΡΤ, ενώ φέτος συνεργάζεται με τον Φώτη Σεργουλόπουλο στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» στο ίδιο κανάλι

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ