Η Τζένη Μελιτά μάς δείχνει το δωμάτιό της στο Λίβερπουλ - Η σχολιάστρια της Eurovision, είναι πανέτοιμη

Λίγες ώρες πριν τον πρώτο ημιτελικό της Eurovisioν, η Τζένη ετοιμάζεται και δείχνει αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής το δωμάτιό της.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision έχει ξεκινήσει και το Λίβερπουλ είναι έτοιμο να υποδεχτεί απόψε στην Μ&S Bank Arena τον πρώτο ημιτελικό, καθώς μετά την περσινή νίκη της Ουκρανίας, αποφασίστηκε τη φετινή διοργάνωση να αναλάβει το Ηνωμένο Βασίλειο, που το 2022 τερμάτισε στη δεύτερη θέση με τον Σαμ Ράιντερ και το «Space Man».

Έτσι, η Μ&S Bank Arena είναι έτοιμη για τους δύο ημιτελικούς (Τρίτη 9 και Πέμπτη 11 Μαΐου, αντίστοιχα) αλλά και για τον μεγάλο τελικό το Σάββατο 13 Μαΐου.

Δείτε επίσης:  Τζένη Μελίτα: Η παρουσιάστρια της Eurovision, το νέο λαμπερό πρόσωπο της ΕΡΤ - Ποια είναι η Αρσακειάς νομικός, κόρη ποιητή \

Απόψε ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision - Οι 15 χώρες που θα διαγωνιστούν & τα φαβορί (φωτό - βίντεο)

Το δίδυμο που θα παρουσιάσει φέτος τον διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision για την Ελλάδα, είναι η  Μαρία Κοζάκου και η Τζένη Μελιτά.

Απόψε θα διαγωνιστούν 15 χώρες, ενώ στον δεύτερο ημιτελικό στον οποίο θα εμφανιστεί η Ελλάδα και η Κύπρος θα διαγωνιστούν 16 χώρες.

Μάλιστα , λίγες ώρες πριν τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, η Τζένη μας έδιξε αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής το δωμάτιό της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ