Μυτιλήνη: Κλεμμένα αυτοκίνητα μεταφέρονταν ακτοπλοϊκώς από την Αθήνα! Εντοπίσθηκε μάντρα

Μάντρα με κλεμμένα οχήματα, αυτοκίνητα και δίκυκλα εντόπισε η αστυνομία χθες το μεσημέρι στην κεντρική Λέσβο, στην ευρύτερη περιοχή της Καλλονής



Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της Ασφάλειας διερευνούσαν την υπόθεση εδώ και αρκετές ημέρες, αξιοποιώντας πληροφορίες που υπήρχαν για ύποπτες δραστηριότητες, που κατέληγαν στη συγκεκριμένη μάντρα αυτοκινήτων. Η έρευνα στην επίμαχη μάντρα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που λειτουργεί ως νόμιμη επιχείρηση, ξεκίνησε από νωρίς χθες το πρωί και συνεχιζόταν μέχρι αργά το βράδυ, με τη συνδρομή εκπροσώπου των Εισαγγελικών αρχών. Μέχρι το απόγευμα είχαν εντοπιστεί τουλάχιστον 15 αυτοκίνητα, 1 κλεμμένη μοτοσικλέτα και τρία ακόμη οχήματα με αλλοιωμένα στοιχεία από διάφορες περιοχές της χώρας, πιθανόν και από το νησί μας, τα οποία έχουν δηλωθεί κατά καιρούς ως κλαπέντα. Τα περισσότερα από αυτά είναι σε άριστη κατάσταση και πιθανολογείται ότι προορίζονται για πώληση. Η διασταύρωση των στοιχείων των κλεμμένων οχημάτων γίνεται με αντιπαραβολή του αριθμού πλαισίου του καθενός από αυτά με αριθμούς πλαισίων οχημάτων που έχουν απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές κατά καιρούς.



ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΣ
Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φαίνεται ότι τα κλεμμένα αυτοκίνητα και δίκυκλα έρχονταν από την Αττική ακτοπλοϊκώς στο νησί μας, χωρίς, ωστόσο, να εντοπιστούν.
Η συνήθης τακτική που ακολουθείται από τις λιμενικές αρχές κατά την άφιξη του πλοίου στο λιμάνι, είναι η πραγματοποίηση δειγματοληπτικού ελέγχου των οχημάτων. Συγκεκριμένα, ελέγχεται περίπου το 24% των αυτοκινήτων που βγαίνουν στο λιμάνι.
Η υπόθεση είναι ακόμη σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται στην πορεία να προκύψουν ενδιαφέροντα στοιχεία, ακόμη και για κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας κλεμμένων αυτοκινήτων.
Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ μέχρι το απόγευμα η αστυνομία δεν είχε προχωρήσει σε συλλήψεις, κάτι που δεν αποκλείεται να γινόταν μέχρι το βράδυ

Πηγή: Εφημερίδα Δημοκράτης
http://www.dimokratis.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ