ΗΠΑ: Οκτάχρονος επιβίωσε στο δάσος τρώγοντας χιόνι - Βρήκε καταφύγιο κάτω από έναν κορμό (βίντεο)

Το παιδί είχε πάει με τους γονείς του, στο εθνικό πάρκο του δρυμού Πόρκιουπαϊν όπου απομακρύνθηκε για να μαζέψει ξύλα για τη φωτιά και δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο της επιστροφής

Μια πραγματική οδύσσεια έζησε ένα οκτάχρονο αγόρι που χάθηκε σε απόμερη δασώδη περιοχή του Μίσιγκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες και επέζησε επί δύο μέρες τρώγοντας χιόνι και βρίσκοντας καταφύγιο κάτω από έναν κορμό!

Μαθητής Β΄ Δημοτικού ο μικρός Νάντε Νιέμι από το Ουισκόνσιν είχε πάει για κάμπινγκ το περασμένο Σάββατο με την οικογένειά του στο εθνικό πάρκο του δρυμού Πόρκιουπαϊν του Μίσιγκαν, αλλά χάθηκε γύρω στη μία το μεσημέρι τοπική ώρα, όταν απομακρύνθηκε από το σημείο για να μαζέψει ξύλα για τη φωτιά.

Το αγόρι φορούσε μόνον ένα φούτερ και μια φόρμα κι όταν χάθηκαν τα ίχνη του η οικογένειά του ειδοποίησε τις Αρχές, που έστειλαν μια ομάδα 150 ατόμων που χτένισαν μια περιοχή περίπου 100 τ.χλμ. για να το βρουν και να το σώσουν .

Το αγόρι έτρωγε χιόνι για να ενυδατωθεί

Τελικά η περιπέτεια του οκτάχρονου αγοριού έληξε τη Δευτέρα όταν εντοπίστηκε «σε καλή κατάσταση» κάτω από έναν κορμό, περίπου τρία χιλιόμετρα από το σημείο, όπου είχαν κατασκηνώσει οι δικοί του.

Το αγόρι «αψήφισε τα στοιχεία της Φύσης βρίσκοντας καταφύγιο κάτω από έναν κορμό, όπου και εντοπίστηκε», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία του Μισίγκαν. Ο μικρός είπε στους αστυνομικούς ότι «έτρωγε καθαρό χιόνι για να ενυδατωθεί».

Σύμφωνα με την αστυνομία η περιοχή αυτή του Μίσιγκαν είνια «εξαιρετικά απόμερη και λοφώδης με πολλά λιμνάζοντα ύδατα λόγω εποχής» και πολλούς δρόμους να έχουν καταστεί αδιάβατοι λόγω της ποσότητας του χιονιού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ