Ε. Δρούτσα: «Δεν καταλαβαίνω τι τραγουδάει... ένα παιδί που χτυπιέται» - Σχολιάζει την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision (βίντεο)

Τι λέει για τις χθεσινες εμφανίσεις

Η Εύη Δρούτσα μίλησε στην εκπομπή Super  Κατερίνα για τον Victor Vernicos και τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον μεγάλο τελικό.

Η Εύη Δρούτσα είπε: «τι πράγμα είναι αυτό το μπούτι; Γιατί πρέπει να δω αυτό το μπούτι του κοτόπουλου; Τι λέει, πες μου; Καταλαβαίνεις τι λέει; Έχει μια τόση σιγουριά ότι βγαίνει και είναι καταπληκτικός αλλά είναι πάρα πολύ μικρός για να το αντιμετωπίσει αυτό. Εμείς φταίμε όμως που βγάζουμε έναν με άγνοια. Γιατί; Τώρα όλα τα 16χρονα θα θέλουν να πάνε εκεί τα τραγούδια τους. Είναι λάθος μας αυτό το πράγμα! Είναι λάθος μας! Είναι λάθος μας. Βρήκαμε τώρα επειδή τον λένε Βερνίκο… Και τι με νοιάζει εμένα; Επειδή είναι από την οικογένεια Βερνίκου, πρέπει να βγει να τραγουδήσει χωρίς να ρωτήσει κάποιον; Το τραγούδι δεν έχει μελωδία. Ένα παιδί που χτυπιέται είναι, δεν άκουσα μελωδία».

Και τόνισε: «Να μας γίνει μάθημα να μην βλέπουμε τον κάθε Βερνίκο και να λέμε «επειδή είναι αυτουνού το παιδί» για ένα 16χρονο. Θα είναι κακό και για αυτόν τώρα. Είναι δίκαιο που δεν περάσαμε στον τελικό. Τι είχαμε να επιδείξουμε για να περάσουμε;».

Διαβάστε ακόμη:Eurovision 2023: Αυτό είναι το ποσό που κόστισε η ελληνική συμμετοχή - Αναλυτικά τα ποσά που ξόδεψε η ΕΡΤ (βίντεο)

Και συνέχισε λέγοντας η Εύη Δρούτσα: «Ο εκπρόσωπος της Κύπρου, Andrew Lambou, δεν ήταν κακός. Κάνει σόου. Έχει πολύ καλή φωνή και είναι καλός. Και έχει μια ευαισθησία, ξέρει που ανεβάζει και που κατεβάζει τις νότες χωρίς να κάνει βαρετό το τραγούδι. Είναι καλός».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ